Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még mindig tart a gyászmunka a baloldalon

888.hu

2022.04.06. 11:20

Vége lesz valamikor?

 

A baloldal képtelen feldolgozni a vasárnapi választás eredményeit. Mutatjuk, hogy megy a visítás.

 

Molnár Áron (noÁr)

„Felfoghatatlan, hogy milyen négy év vár ránk. Milyen pusztítások. Nekünk most új eszközöket kell keresnünk, hogy egy szabadabb és nyitottabb országért küzdjünk tovább. Most veszünk egy levegőt, erőt merítünk és aztán megyünk tovább. Mert nem fogunk megállni! A legfontosabb: nem vagytok egyedül! Én is, mi is itt vagyunk!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

 

Lakatos Márk

„A tanulatlan-tájékozatlan embereket a Fidesz szándékosan tanulatlanul-tájékozatlanul tartja, és a saját propagandájával tömi a fejüket a közmédiában százmilliárdokért. Elképesztő hazugságáradattal szennyezik azokat a tudatlan embereket, akik megválasztották most a Fideszt. Pont ott nyert a Fidesz, vidéken nagy százalékban, ahol ez a taktika működik: az embereket minél kevesebb műveltséggel és tanulással minél rosszabb egészségügyi és gazdasági körülmények között tartják. Őket ezután félelemben lehet tartani, mert akiknek rossz az egészsége és nem tudnak semmit a világról, azokat a miniszterelnök és a sleppje azzal tudják terrorizálni, amivel akarják – pont, mint a középkorban. Ezt nagyon jól megtanulták az orosz barátjuktól, Putyintól, aki ugyanilyen szinten tartja sakkban az embereit. Erről szól ez: ezek a kiszolgáltatott emberek egyfajta Stockholm-szindrómaként az őket bántalmazó politikusokat választják meg.”

mondta a 168 Órának adott interjújában.

Forrás: Instagram

 

Perintfalvi Rita

„Mindig arra kell fókuszálni, hogy mi a MI ÜZENETÜNK! És soha nem szabad leírni Orbán Viktor nevét, sem egyetlen kormánypolitikus nevét, sem a hazugsággyáros manipulátor, gyűlöletkeltő-uszító-hergelő bérfirkászok nevét, el kell hallgatni az összes mocskot, amit próbálnak letömni az emberek torkán. Mert csak azzal lehet megállítani a hullámverést, ha nem ugrunk rá.”

 

 

Alföldi Róbert

„Ahogy Schilling Árpád írta, olyan, mintha ránk tolatott volna egy kamion. Csak közben ott is maradt. És szerintem az elkövetkező négy évben egyre nehezebb lesz az a kamion. Nem baj. Ez a hazám. De én akkor is büszke vagyok arra, hogy része vagyok egy európai, toleráns, liberális, befogadó kisebbségnek; és ha kisebbségben kell majd leélnem az életemet, akkor úgy lesz.”

 

Vásárhelyi Mária

„A félelem megeszi a lelkeket! És mi most közvetlen szemtanúi vagyunk annak, ahogyan ez megtörténik. Orbán negyedszer nyer választást ezzel a lélekgyilkos félelemkeltéssel. Persze azok, akik ott tapsoltak és röhögtek az eredményváróban, ők pontosan tudják, hogy mi történik Ukrajnában. Ugyanúgy látják a borzalmas felvételeket és hallják a híreket, de az útszélen fekvő hullahegyeknél, a népirátásnál számukra fontosabb a gucci táska, a 120 milliós óra, a jachtozás és helikopterezés és a hatalom szélvédett árnyéka. Ők igazi gonosz emberek és Orbánban megtalálták azt, aki a gonoszságukat politikai erővé tudja formálni. Szegény Magyarország!”

 

 

Osváth Zsolt (VV Zsolti)

„Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket. Viszont muszáj lennie egy B tervnek. Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amit én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni.”

 

Nagy Blanka

„Ha egy ilyen ország egy ilyen korrupt embert akar, akkor egye meg, amit főzött.”

 

A témában írt korábbi cikkünk itt olvasható:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére