Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rendőrszidás, vicces cigi, fenékvillantás – mutatjuk a legbotrányosabb jeleneteket

888.hu

2022.07.20. 14:00

A kis létszámú tiltakozó provokációval és alpárisággal igyekezett kompenzálni a csekély érdeklődést.

 

Mint ismert, a kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a kisadózó vállalkozások tételes adójának, a katának megváltoztatásáról szóló törvényt. A törvényt július 12-én fogadta el a parlament, amire a Gyurcsány vezette baloldal tüntetéseket kezdett szervezni.

Bár az érintettek azt akarták, hogy a baloldali politikusok ne vegyenek részt a megmozdulásokba – hiszen egyértelműen senki sem kíváncsi rájuk – az ellenzék egy kis vélt vagy valós politikai haszonszerzés céljából igyekezett meglovagolni a tüntetéseket. És nem is titkolják szándékaikat.

 

 

Szervezett tüntetést a Momentum, a Kétfarkú Kutyapárt és a Mindenki Magyarország Mozgalom is.

 

Botrányok és az alpáriság sem maradt el.

 

Rendőröknek be kellett vinniük a Kutyapárt két politikusát, Kovács Gergő pártelnököt és Döme Zsuzsannát is. A Pesti Srácok információi szerint az elnöknél drogot is találtak, ellene kábítószer birtoklás miatt indult eljárás.

 

 

De több háborgóval szemben is kénytelenek voltak intézkedni a rend őrei:

előfordult az is, hogy egy férfi lánccal ütött fejbe egy rendőrt.

 

Többszöri felszólítás ellenére se tették azt, amire a rendőrök kértek tőlük, hogy hagyják el az úttestet és menjek a járdára, hogy ne akadályozzák a szabad forgalmat. Intézkedtek a rendőrök azért is, mert többen is összegraffitizték az úttestet.

 

 

Feltűnt fel egy RTL Klub-os sorozatszereplő is, Karnics Krisztina, aki hiányos öltözetben jelent meg az utcán, és a videót látva „nem is volt éppen szomjas” akkor, amikor rikácsoló fejhangon ordibált az egyenruhások felé. Mindenesetre utólag a produkció elhatárolódott a nőtől.

 

 

A kifulladni látszó tüntetés iránti szimpátia abból is látszik, hogy eseményről-eseményre egyre kevesebben vették a fáradságot feleslegesen végigsétálni Pest utcáit csak azért, hogy elállják az autósok hazafelé vagy munkába tartó útját. Emiatt több alkalommal is szóváltásba keveredtek a tüntetőkkel. Egyik alkalommal az egyik férfi a buszból szállt ki, hogy felszólítsa az úttesten tartózkodóknak, hogy engedjék el a járművet, hogy az éjszaka minél hamarabb hazajuthasson a családjához.

 

Nem érted, hogy nem a kormányt állítod meg, hanem engem, aki menne a gyerekéhez haza?!”

– kiabálta az illető.

 

A válasz pedig csak annyi volt:

El kell menni a Keletihez, gyalog.”

 

 

Amikor pedig megkérdezik, hogy mégis mi ellen tüntetnek, a lány ennyit tudott válaszolni: „a mocskos Fidesz ellen”. Valamint követelni kezdte a tömeg az autóban ülőktől, hogy „szolidaritást kell mutatniuk”, különben ha nem teszik, akkor megkapják a „orbánbérenc” béklyót. Egyébként is felhatalmazva érzik magukat, hogy bármit megtehetnek az úttesten, hiszen ahogy fogalmaztak:

 

Miénk az ország, ott tüntetünk ahol akarunk.”

 

 

Egy másik lány pedig a rendőröket provokálta azzal a céllal, hogy vele szemben intézkedjenek és leírhassák másnap a balliberális lapok, hogy ebben az országban rendőrállam van, ahol a szólásszabadság sem engedélyezett. Kísérlete azonban kudarcba fulladt, pedig szemmel láthatóan mindent megtett a „siker” érdekében.

 

Kapják már be a faszomat ezek a heteró, fasszopó, 5 centis farkú gecik.”

– ezzel az erős felütéssel kezdte a hölgy.

 

 

Amikor pedig a rendőrök figyelmezteti a pucér fenekét a kamerának mutogató férfit, hogy ismételje meg megbotránkoztató tettét, ha az éjszakát a rácsok mögött szeretné tölteni, akkor rögtön inába száll a bátorság és megszégyenülve elsétál.

 

 

De volt itt cigányozás is az egyik Momentum által szervezett eseményen. Az egyik felszólaló – hangosbemondóval a kezében – a következő mondatot intézte a hallgatóságnak:

 

Családfája szerint Orsós, tehát kicsit olyan fehér cigány az Orbán Viktor Mihály bácsi.”

 

 

Világosan látszik az, hogy a tüntetők önmaguk hatása alá képesek kerülni akkor, ha fel vannak hergelve. Ilyen állapotban az ellenzék maroknyi áldozatai pedig a botránykeltésben is érdekeltté vállnak. Ehhez pedig asszisztál a baloldal abban reménykedve, hogy csurran-cseppen valamennyi szimpátia az irányukba. Ehhez pedig ha szükségesek, akkor a vajdazoltánok akár az emberek lelkét is képesek megerőszakolni. A célját félreérthetetlenül megfogalmazta az MSZP politikusa is Márki-Zay Péternek, aki egy helyeslő mosollyal és bólintással reagált a mondatokra.

 

 

A rendőrök nem ülnek fel a gyenge provokációknak, a józan többség pedig türelmes. A felgyülemlett feszültség levezetésének módját hasznosabban is megválaszthatnák. Például ha Brüsszel ellen tüntetnének meg a szankcióik ellen, ami több kárt okoznak az európai embereknek, mint az oroszoknak.

Erre fel is lettek szólítva, azonban jól hallhatóan egyesek nincsenek tisztában azzal se, hogy mi folyik a nagyvilágban.

Pedig ha tudnák...

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére