Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Abortált magzatokat tartott a garázsában egy orvos

888.hu - V4NA

2021.01.14. 06:00

Dobozokban tárolta kétezernél is több magzat maradványait az abortuszokat végrehajtó orvos. Azt azonban már sosem fogjuk megtudni, miért tette ezt a szörnyűséget.

Lezárult a nyomozás a borzalmas ügyben, de válaszokat nem kaptak, és senkit nem tudtak felelősségre vonni. A tettes ugyanis már halott. Most azonban nyilvánosságra kerültek a helyszínen készített felvételek – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Az ügy 2019 őszén kezdődött, amikor megdöbbentő felfedezést tett egy elhunyt orvos családja a férfi garázsának kiürítése közben. Az abortuszt végrehajtó doktor ugyanis a beavatkozások után megtartotta a magzatokat, és különböző helyeken tárolta őket a garázsában. Összesen több mint 2400 maradványra találtak rá.

Ulrich George Klopfer Indianában praktizált, és saját klinikáin hajtotta végre az abortuszokat. 2015-ben azonban felfüggesztették az orvosi engedélyét, miután nem jelentette be, hogy abortuszt végzett el egy 13 éves lányon. Az is kiderült, hogy a 70-es évek óta praktizáló férfi megosztó személyiség volt az emberek körében.

Az orvos családja semmit nem tudott a borzalmakról. Klopfer a maradványokat a garázsában és az autójában tartotta, a megyei seriff pedig azt mondta, hogy 31 évnyi munkája során nem találkozott még olyan üggyel, mint a mostani. Mivel azonban Klopfer már halott volt, mire kiderültek a szörnyűségek, és a nyomozás véget ért, nem történt letartóztatás az ügyben, de a magzatokat tisztességesen eltemették.

Most pedig, a nyomozás lezárultával, a helyszínen készült felvételek és képek is nyilvánosságra kerültek. Az emberek így láthatják, hogy mi fogadta a kiérkező hatóságokat, és milyen szörnyűségekkel találták szembe magukat az orvos házánál.

Hogy mi sarkallhatta az elvetetett magzatok megtartására, nem lehet tudni. Egyik kollégája szerint trófeaként őrizhette meg őket Klopfer, hogy emlékezzen rájuk. Dr. Geoffrey Cly azt is elmondta: Klopfer nem bajlódott azzal, hogy a megfelelő technikával végezze el az alapvető beavatkozást, a szöveteket mégis nagyon szakszerűen tudta megőrizni. A magzati maradványok vegyi anyagokban voltak, és egyes esetekben hűtőcsomagolásban is.

A német származású Klopfer egyébként korábban arról számolt be egy interjúban, hogy Drezda bombázása a második világháborúban nagy szerepet játszott az emberi természetről alkotott véleményének kialakításában. Ezt gyerekként élte át, és arról is beszélt, hogy sok halottat csak évekkel később találtak meg – éppúgy, ahogy a magzatokkal is történt a garázsában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére