Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság elé került egy kecskéket erőszakoló férfi Franciaországban

888.hu

2021.10.05. 07:30

A francia bíróság elé került az a sri lankai férfi akiről kiderült hogy egy kecskével többször is közösült a tour-i állatparkban.

Az állatkertben úgy vélik még 2018-ban erőszakolhatta meg első alkalommal a férfi az állatot. Azonban csak 2021-ben szóltak a rendőrségnek, amikor észre vették, hogy az egyik kecske nemi szerve irritált állapotban van – derül ki a Breitbart tudósításából.

Az első panaszt február 11-én nyújtották be az állat zaklatása miatt, a férfi azonban még két alkalommal, március 21-én és június 29 éjszakáján is megismételte tettét.

A rendőrség a helyszínen talált DNS minták alapján tudta egyértelműen azonosítani a tettest.

A férfi december 23-án fog bíróság elé állni, háziállat ellen elkövetett szexuális erőszak vádjával. Egyelőre tagadja, hogy ő tette volna, de azt kijelentett, hogy aznap hogy sok emléke kiesett az ivás miatt. A bíróság óvadékot ítélt meg neki a tárgyalásig.

A hír egyébként azután röppent fel, hogy a lengyel belügyminiszter, Mariusz Kamiński egy sajtó tájékoztatón elmondta, hogy a fehéroroszok felől érkező migránsoknál több esetben állatpornót találtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére