Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drogdílereket fogtak a rendőrök – rajtaütés videóval!

888

2022.04.30. 16:45

Kilenc helyszínen 12 embert fogtak el a Pest megyei rendőrök. Négyük ellen kábítószer-kereskedelem a megalapozott gyanú, hatot fogyasztóként rabosítottak.

 

Egy 2020 tavaszán indult nyomozás rajtaütése indult meg 2022. április 25-én hajnalban, két fővárosi helyszínt érintve.

Egy VIII., Futó utcai társasházban bérelt lakást rohantak le a rendőrök, ahonnan egy 31 éves terjesztő és egy fogyasztó távozott megbilincselve. Később a Horváth Mihály téren ütöttek rajta a terjesztő barátnőjén, illetve a társaságában lévő két férfin. Utóbbiakat tanúként hallgatták ki.

 

2022. április 27-én újabb elfogások történtek, hét – Pest megyei, illetve budapesti – helyszínről hét embert, két kereskedőt és öt fogyasztót állítottak elő.

 

Őrizetbe vették a 44 éves H. Istvánt, valamint a 32 éves Sz. Gábort. Többféle anyag terjesztésére szakosodtak, H. István a drogot O. Krisztiántól szerezte be, majd továbbadta fogyasztóinak, illetve Sz. Gábornak, aki szintén ellátta vevőit.

A kokain grammját 20 ezer, a speedet 3000–3500 forintra árazták be. Extasy tablettát 2500-ért lehetett kapni, a marihuána grammjáért 2500–3000 forintot kellett fizetni.

A rendőrök az őrizetbe vett gyanúsítottak lakását, valamint a kábítószer tárolására használt bérleményeket is átkutatták. A nyolc, kutatással érintett helyszínen pénzt, több mint 1 kilogramm zöld növényi törmeléket, 815 gramm kábítószergyanús masszát, 3600 gramm kábítószergyanús port, 147 tablettát, valamint 54 gramm kristályos állagú anyagot foglaltak le.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. A rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett négy gyanúsított letartóztatását, amit a bíróság azóta mindnyájuk vonatkozásában elrendelt.

 

(police.hu)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére