Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lépcső alatt találták meg a 2019-ben eltűnt kislányt

888.hu

2022.02.16. 18:40

A 2019-ben még csak négyéves kislány a New York-i Cayuga Heightsban élt nevelőszülőkkel, akiktől vér szerinti szülei rabolták el Paislee Shultist, miután ismeretlen okokból elvesztették felügyeleti jogukat gyermekük felett.

 

Biológiai szülei – miután elvesztették a felügyeleti jogot a kislány felett – nem nyugodtak bele a döntésbe és elrabolták őt. A nyomozók ekkor már gyanították, hogy a vér szerinti szülők lehetnek a tettesek, azonban az ügyészség nem emelt vádat.

Az ügyet ezért csak két évvel később sikerült felgöngyölíteni, amikor nemsokkal ezelőtt a rendőrök tippet kaptak, miszerint Paisleet a Hudson-völgyben rejtegeti valaki. Ezután felkeresték a szülőket a saugerties-i otthonukban.

Az édesapa, Kirk D. Shultis nyitott ajtót a rendőröknek, de tagadta, hogy tudná hol van a kislány. Ezután a hatóság emberei átvizsgálták a házat és ekkor vettek észre a lépcső egy pontjánál egy takarót. Néhány lépcsőfok felszedése után a rendőrök egy kicsit nyirkos és hideg hideg helységet találtak, a helységben pedig ott bujkált a kislány az anyjával.

A lány biológiai szüleit ezután letartóztatták és a felügyeleti jog és a gyermek jóllétének megsértésével vádolják őket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére