Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életfogytot kapott az ózdi kettős gyilkos

888.hu

2020.11.24. 16:15

Féltékenységi jelenet során halálra szurkálta 16 és 18 éves nevelt fiait, majd az anyjukat órákig kínozta Sz. Ádám, mielőtt az asszonynak sikerült kiszabadulnia. A 33 éves férfi tettéért első fokon életfogytiglani szabadságvesztést kapott.

Életfogytig tartó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Miskolci Törvényszék azt a vádlottat, aki aljas indokból, különös kegyetlenséggel több ember sérelmére követett el emberölést. A szabadságvesztésből leghamarabb 40 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra – közölte a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség.

Az ózdi vádlott, az akkor 31 éves Sz. Ádám annyira féltékeny volt 43 éves élettársára, hogy szentül hitte: a nő a fiaival is lefekszik. Bírósági nyelven: „a büntetőjogi beszámítási képességet nem érintő személyiségzavarral küzdő vádlott nem tudta elfogadni a családban betöltött szerepét”.

Sz. Ádám 2018 novemberében egy rokonlátogatás után kizárta az egész családot a házból, és szétverte a berendezést. A másnap hazaérkező sértettek felelősségre vonták, a vita után a férfi elment otthonról inni.

Amikor visszatért, csak rosszabb lett a helyzet: késő este bement a már alvó sértettek szobájába, ahol először élettársát halántékon ütötte, majd két alkalommal mellkason szúrta. A zajra felébredtek a nő gyermeknei, akik az édesanyjuk védelmére keltek. A vádlott rájuk is késsel támadt, miközben azt ordítozta, hogy „megöllek benneteket”.

Mindkét fiút több alkalommal megszúrta, akik azonnal életüket vesztették. Ezt követően a vádlott az élettársát sem hagyta elmenekülni: hosszú órákon át orvosi segítség nélkül fogva tartotta az életveszélyes állapotban lévő asszonyt, nem engedte, hogy a gyermekeit megnézze, mentőt hívjon. Öngyilkosságot akart elkövetni, hogy együtt haljanak meg. Az asszony végül déltájban jutott ki a lezárt lakásból, és kérhetett segítséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére