Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sniccerrel rabol fiatal és öreg

Schüller Márton Imre

2021.05.03. 20:00

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki – gyermekkorú társával – egy sniccerel fenyegetőzve elvette áldozata mobiltelefonját, és a készpénzét is -írja a police.hu.

Május másodikán Miskolcon egy gyalogosan közlekedő férfit megállított egy 13 éves gyerek és egy 60 éves férfi, hogy elkérjék a telefonját és megnézhessék rajta az időt.

Pillanatok alatt kiderült, hogy ez az az ócska trükk ami ilyenkor a legtöbb embernek átvillan az agyán.

 

A sértett eközben letette a táskáját a lábához, amelyet a gyanúsítottak társaságában lévő egyik gyermekkorú fiú felkapott, és elrohant vele

-olvasható az esettel kapcsolatban a rendőrség honlapján.

A táskájától megszabadított férfi, miután a gyerek elrohant az ottmaradókkal közölte, hogy értesíti a rendőrséget az esetről.

Ez a forgatókönyv annyira nem tetszett az idősebb gyanúsítottnak, hogy tapétavágót rántott és megfenyegette az áldozatot, hogy megöli ha szól ha rendőröknek.
A fenyegetés azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és a hatóság tudomást szerzett az ügyről. A rendőrök a bejelentés után egy órával már el is fogták a rablókat. Jelenleg rablás bűntettének meglapozott gyanúja miatt folyik eljárás ellenük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére