Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamis papírokkal érkezett Európába a Budapesten erőszakoló migráns

888.hu

2020.01.23. 12:00

A szomáliai (vagy kenyai?) migránsbűnöző előszeretettel változtat azon az apró részleten, hogy ki is ő valójában.

Zavaros történettel, norvégiai nagynéniről szóló mesével, piacon vett hamis papírokkal érkezett Európába az a migránsbűnöző, aki két napja hajnalban megerőszakolt egy védtelen fiatal lányt Budapesten a VII. kerületben – írja a Ripost.

A lap információi szerint Ahmed H. B. Kenyából 2014 decemberében repülővel érkezett Európába, kenyai papírokkal, de miután ezek valódisága megkérdőjeleződött, később többféle verziót is tollba mondott a különböző hatóságoknak. Egyiket sem tudta dokumentumokkal alátámasztani.

Előbb a Norvégiába történő bejutással próbálkozott, egy ott élő nagynénire hivatkozva, de a norvég hatóságok végül kiutasították.

Mivel a kenyai repülő, amivel eredetileg érkezett, Budapesten landolt, így visszatoloncolták a magyar fővárosba. A magyar hatóságokban nyomban erős kétely támadt Ahmed H. B. igazi személyazonossága és kenyai papírjainak valódisága felől, ezért többször és hosszasan kihallgatták. A sokadik alkalommal – talán mikor úgy érezte, szorul a hurok – már azt vallotta,

hogy a papírjai nem valódiak, azokat Kenya fővárosában az egyik piacon, a Maasai-marketen vásárolta.

Hirtelen váltott a hatóságok előtt az állampolgárságát illetően is, innentől kezdve azt állította, hogy nem is kenyai, hanem szomáliai állampolgársággal rendelkezik. Erről azonban semmiféle dokumentumot, bizonyítékot nem tudott felmutatni.

Ahmed H.B. ekkor az életkorán is „változtatott”. Az először bemutatott kenyai papírokon az áll, hogy 1989-ben született, vagyis 2014-ben, 25 évesen érkezett Európába. Az új, már semmiféle papírral alá nem támasztott verzió az volt, hogy ő 7 évvel fiatalabb, vagyis 1996-ban született, tehát érkezésekor legfeljebb a 18. évét töltötte be.

Arra a kérdésre, hogy miért nem tud semmiféle, még csak közvetett bizonyítékot sem mutatni személyazonosságát illetően, azt állította, hogy Szomáliában egy olyan kisebbségi törzsi területen, Qoryoley-ban született, ahol egyáltalán nincs hivatal, közigazgatás, anyakönyvezés. Előadása szerint apját és bátyját az Al-Shabaab nevű muszlim katonai alakulat megölte, mert a bátyja nem akart csatlakozni a seregükhöz. Az apja ez ellen tiltakozott, őt ezért ölték meg.

Ekkoriban 16 éves volt, menekülni kényszerült, nehogy őt is megöljék. Édesanyja otthon maradt négy lénytestvérével. Muszlim vallású, iskola mellett apjának a munkáját segítette, aki autószerelő volt egy garázsban.

A hazugságai miatt végül nem kapta meg a menekültstátuszt, ideiglenes oltalmazott lett, mivel egyelőre azt sem lehetett tisztázni, hogy hova lehetne visszatoloncolni.

A Ripost értesülése szerint megérkezése után néhány héttel máris volt rendőrségi ügye, 2015 februárjában kábítószerrel kapcsolatos ügyekben indult ellene eljárás.

Reméljük, ez az eset felnyitja a magyar lányok szemét, és ezek után kétszer is meggondolják, hogy jó ötlet-e migránsokkal „barátkozni” az éjszakában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére