Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas rajtaütés: több mint száz rendőr csapott le egy bűnbandára

888.hu - MTI

2020.07.22. 08:00

Több mint száz rendőr csapott le egy kábítószer-kereskedő bűnszervezetre – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu honlapon.
A közlemény szerint a rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen tizenegy helyszínen hat embert fogtak el és állítottak elő.

A majdnem két évig tartó nyomozás eredményeként sikerült feltérképezni a bűnszervezetet, összegyűjteni azokat a terhelő információkat és bizonyítékokat, amelyek alapján őrizetbe vették a hálózatot irányító 54 éves tolnai férfit és a bűnbanda tagjait – tették hozzá.

Az akció során a rendőrök házkutatást tartottak a szervezet tagjai által használt ingatlanokban, valamint gépjárművekben, és jelentős mennyiségű kábítószert, különböző fajtájú új pszichoaktív anyagokat foglaltak le, továbbá a kábítószer csomagolásához, értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak.

A rendőrök a hálózat tagjaitól öt ingatlant vettek zár alá, gépjárműveket, készpénzt és egyéb vagyontárgyakat (elektronikai eszközöket, zongorát, ékszereket), valamint a bűnszervezet vezetőjének üzletrészét foglalták le, csaknem 35 millió forint értékben.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy 54 éves tolnai, egy 43 éves és egy 20 éves kocsolai, egy 38 éves pincehelyi, egy 41 éves és egy 37 éves dalmandi lakost jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének, illetve bűnszervezetben, kereskedéssel elkövetett pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A banda tagjai akár öt évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethetők – áll a közleményben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére