Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cannabisültetvényt számoltak fel a rendőrök Remeteszőlősön

888 - MTI

2021.01.20. 09:16

Csaknem ezer tőből álló cannabisültetvényt számoltak fel hétfőn kora reggel egy remeteszőlősi ház pincéjében – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

 

A családi háztól különálló két helyiségben 903 növényt találtak, nagyobb részük virágzott, a többi a korai virágzás állapotában volt

– írták.
A Cannabis sativa növények mellett a teljes berendezést és több mint másfél millió forintot is lefoglaltak. A Komárom-Esztergom és Pest megyei rendőrök a rajtaütéssel „szerény becslések szerint is” alkalmanként 180 kilogramm, több száz millió forint értékű marihuána szüretelését akadályozták meg – fogalmaztak.

Az ültetvény gazdája, a remeteszőlősi házban lakó 37 éves férfi beismerte a bűncselekményt. Elmondta, hogy tavaly év elején döntött a termesztéséről, majd az ültetvény működéséhez szükséges lámpákra, elszívókra, aggregátorra, tálcákra, tápoldatokra, tápszerekre, állványokra több mint 10 millió forintot költött. Néhány hónappal később kezdte elültetni a külföldről beszerzett palántákat. Azt állította, hogy

a marihuánát saját használatra szánta, kereskedni nem akart vele, „bár szüretelni még nem volt lehetősége, és most már nem is lesz”

– olvasható a közleményben.

A férfit kábítószer-birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére