Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meg akart erőszakolni egy nőt, 40 órán belül elfogták

888.hu

2021.06.30. 09:00

A gödöllői rendőrök 40 órán belül elfogták azt a 25 éves férfit, aki meg akart erőszakolni egy HÉV-megállóból hazafelé tartó nőt. A támadásról annak megtörténte után egy órával tett bejelentést az 55 éves asszony. Munkából hazafelé tartott 2021. június 25-én délután, a HÉV szerelvényről Szilasliget megállónál szállt le, majd egy földúton gyalogolt tovább. Először csak lépéseket hallott maga mögött, majd megfordulva lökést érzett a vállán – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

 

A támadó kétszer is fellökte a nőt, és mind a két alkalommal megpróbált rámászni. A nő azonban szerencsére mindig ki tudott szabadulni, amikor a támadó megpróbálta leszorítani. Végül, miután másodszor is kiszabadult, táskájával elkezdte ütni a férfit, és hangosan kiabált, mire a férfi elfutott.

Ezután a nő hazaérve letusolt, és egy órával később tárcsázta a segélyhívót.

„A rendőrök ugrottak a bejelentésre, a helyszínen és környékén minden létező információt összegyűjtöttek, azok és az áldozattól kapott személyleírás alapján igyekeztek a rendelkezésükre álló adatbázisok átfésülésével minél hamarabb azonosítani a támadót, valamint a környező településeken szolgáló polgárőrökkel is megosztották a keresett férfi leírását. A támadót sikerült azonosítani, mielőtt azonban célirányosan megindultak volna tartózkodási helyére, 2021. június 27-én 11 óra 45 perckor jött a jelzés, hogy egy kerepesi polgárőr a korábban kapott személyleírás alapján felismerni vélte az utcán. A címre száguldó péceli körzeti megbízottak a Babits Mihály utcában elfogták, megbilincselték, majd előállították a 25 éves Sz. Sándor Gergőt” – tájékoztatott a rendőrség.

A férfi először mindent tagadott, majd miután szembesítették a történtekkel, elismerte tettét. Állítása szerint sört ivott, és csak homályosan emlékezett arra, hogy mit tett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére