Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rágyújtottak egy lakókocsit három emberre

888.hu, police.hu

2021.04.28. 07:30

2021. április 24-én este bejelentés érkezett a rendőrségre Debrecenben, hogy a Benedek Mihály utcában lángol egy lakókocsi.

 

A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok azt állapították meg, hogy a tűz szándékos gyújtogatás eredménye volt.

A nyomozás során kiderült, hogy egy férfi és egy nő tartózkodott aznap este a lakókocsiban, akiket meglátogatott három barátjuk. A közös italozás során a három vendégből ketten összevesztek vendéglátójukkal egy régi sérelmük miatt. A vita odáig fajult, hogy a két, harmincas évei közepén járó férfi eszméletlenre verte a házigazdát. Ezután pedig rágyújtották a lakókocsit a magatehetetlen férfira, az 58 éves nőre és a barátjukra, aki velük érkezett.

A három embert a házigazda hazaérkező lakótársa kihúzta az égő kocsiból, így nem lett halálos áldozata az ügynek.

A debreceni rendőrök azonnal elkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását, akiket még aznap azonosítottak és elfogtak. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette bűnügyi őrizetbe a két debreceni lakost. Letartóztatásukat 2021. április 27-én rendelte el a Debreceni Járásbíróság – írja az esetről a police.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére