Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vádemelést javasol a rendőrség „Lópici Gáspár” brutális fia ellen

Schüller Márton Imre

2021.04.01. 13:00

A Lópici Gáspárt is alakító Szilágyi István színművészt még tavaly májusban ölte meg a saját fia. A rendőrségi nyomozás mostanra befejeződött, így minden részlet kiderült a szomorú esetről.

 

2020. május 3-án reggel Szilágyi Istvánt a saját házában ölte meg fia, Sz. Péter.

A színészlegenda betöltötte 82. életévét, feleségével budapesti házukban nagyon rossz körülmények közt éltek. Nem sokkal a halála előtt eszmélt a magyar közélet, hogy milyen méltatlanul elfeledve és mekkora szegénységben éli idős napjait az egykor több mint száz magyar filmben szerepelt színművész. Sajnos már ez sem mentette meg attól a brutális és teljességgel érthetetlen haláltól, amit a fia okozott.

A nyomozás során elvégzett elmeorvosi vizsgálat megállapította, hogy

Sz. Péter a gyilkosság idején beszámítható volt.

Ennek a megállapításnak a fényében egészen megdöbbentő az a kegyetlenség, amivel a nyomozók az eset rekonstruálásakor szembesültek.

Szilágyi Istvánt fia többször fejbe verte egy kalapáccsal, fojtogatta, és mindezek után megtaposta az öreg ember mellkasát.

A színművész felesége próbálta visszatartani, de egyedül nem bírta leállítani őrjöngő fiát. Végül a közeli boltba szaladt segítséget kérni, azonban már így sem tudta megakadályozni férje halálát, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A nyomozás során kiderült, hogy Sz. Péter a gyilkosság előtti este nyugtalan volt, a szülei között aludt. A rendőrök kiérkezése után is zavart állapotban volt, így kihallgatása előtt kórházba szállították.

A BRFK nyomozói a szükséges vizsgálatok és a szükséges eljárás után a nyomozati anyag iratait vádemelési javalsattal átadták az illetékes ügyészségnek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére