Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldalnak a náci karlendítés is belefér, Hitlernél is rosszabb Putyin?

888.hu

2022.03.13. 19:59

A NATO-főtitkár szerint Oroszország vegyi fegyverek bevetését tervezheti.

 

Ahogy megérkeztek az első hírek az orosz-ukrán háborúról, a közösségi médiát elárasztották a jóslatok, vélemények és álhírek – az óriási zajban kevés olyan hang volt, aki a higgadtságra, óvatosságra figyelmeztetett volna.

Őry Mariann külpolitikai újságíróként pontosan tudja, mennyire fontos kételkedni, ő először olvas és aztán ír, miközben nem akarja azt a látszatot kelteni, hogy mindenhez is ért.

 

A narratívák harcának világában vállal felelősséget a gondolataiért, miközben azt is tudja: nem mindig kell túl komolyan venni magunkat, azon is lehet nevetni, amin inkább sírnánk. Vele készített interjút a 888.

De ha már a háborúnál tartunk, Amerikában már Hitlernél is nagyobb gonosznak tartják Putyint és úgy gondolják, hogy vegyi fegyvert is bevethet,


miközben ő előre megmondta, hogy például a nyugati fegyverek Ukrajnába vitele háborús tettnek fog számítani, emiatt pedig lebombáztatta Lviv városát, ezért is fontos, hogy Magyarországon nem halad át semmilyen ilyen típusú fegyver.

 

Kicsit térjünk át a magyar baloldalra is, hiszen megint csak a szájuk nagy és senki nem perelte be az Elk*rtuk című filmet, illetve megtűrnek a soraik között egy nácit. Bár úgy néz ki a baloldalon nem csak a nácikkal de az okirathamisítókkal is jól bánnak.

Ha viszont valami könnyebb olvasnivaló kéne így vasárnap este, érdemes ránézni Pozsonyi Ádám: Na, jó, de hol a kalap? – című cikkére.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére