Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

A svédek egy rózsaszín egyszarvúval lettek elfogadóbbak az olyanokkal, mint a bináris Demi Lovato

888.hu

2021.05.19. 19:59

Továbbá egyre sűrűbben lehet pedofil bűncselekményekről hallani, ez ellen pedig próbál küzdeni Magyarország. Talán Svédország is így fog tenni....

 

Több esemény is borzolja a kedélyeket Svédországban. Letartóztattak ugyanist egy politikust, aki a gyanú szerint 2012 és 2015 között több gyermeket is megerőszakolt.

Ám Malmö városa előre tekint, és ezen szörnyű esemény se tántorítja el őket, hogy abnormálisan tekintsenek előre a progresszív haladás jegyében. Ugyanis felállítottak egy Pride-dekorációt, mely egy rózsaszín egyszarvút ábrázol. Mindezért pedig nem voltak restek kifizetni 31 millió forintot !!

Abban egyetérthetünk, hogy nem szívesen élnénk Svédországban. Nem akarnak tanulni a hibáikból, és rohannak előre a falnak.

És akkor még meg se említettük a legviccesebb hírt a napon: Demi Lovato híres énekes(nő) bejelentette, hogy ő már se nem nő, se nem férfi, hanem BINÁRIS.

Az ember esze megáll. Maradjunk inkább hazai földön, Magyarországon, és nézzünk szét, mi történt ma itthon.

Kezdjük Szél Detti performanszával, aki azzal lepett meg sokakat, amikor az esőben egyszemélyes tüntetés tartott egy táblával, mert szerinte

„dnesc zsel men”.

Továbbá betámadták szegény Karácsony Gergőt a sajtót felhasználva a Gyurcsány-párt prominensei az angoltudás-hiánya miatt. Nem elég, hogy lebukott a hazugságába, még bántják is...

Na de miután jól kiröhögtük magunkat, azért történt ma jó dolog is. Kocsis Máté ugyanis bejelentette a közöségi oldalán, hogy szigorítják a Btk-t.

Azt írta:

A pedofil bűnözők elrettentése érdekében szükséges új minősített esetek bevezetése és a büntetési tételek megemelése

Hozzátette: Magyarországon reméljük nem fog megsűrösödni a pedofil bűncselekmények, akik meg ilyesfajta beteg hajlammal rendelkeznek, azok kétszer is meggondolják majd, szemet vetnek-e a magyar gyermekekre.

A bejegyzés végén ezt is hozzátette:
Nincs kibúvó, nincs könnyen megúszás, nincs enyhe következmény. Jobb, ha ezentúl eszükbe se jut.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére