Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2019.07.01. 19:59

Erről szólt a mai nap!

Európa jövőjéről döntenek Brüsszelben az európai tisztségviselők és a tagállamok vezetői. Hogy mennyire kiélezett csata folyik a belga fővárosban, jól jelzi, hogy hétfőn sem sikerült megegyezniük a feleknek, így holnap, vagyis kedden is folytatódik a csúcstalálkozó, ahol az Európai Unió vezetőiről, többek között az Európai Bizottság elnöki pozíciójáról folynak a tanácskozások. Jean-Claude Juncker pozíciójára az egyik „legesélyesebb” jelölt az a Frans Timmermans, akiről köztudott, hogy a bevándorláspárti milliárdos, Soros György legfőbb bizalmasa.

Orbán Viktor magyar kormányfő a brüsszeli események kapcsán kijelentette: a küzdelem arról szól, hogy néhány európai vezető (Frans Timmermans, Manfred Weber) elhatározták, hogy a következő öt évben az Európai Bizottságot olyan embernek kell vezetnie, aki a Soros-féle NGO-hálózatnak és a liberális demokráciának a megingathatatlan képviselője.

Erre találtak egy igazi harcost, Timmermans egy jó harcos – ellenfélnek sem megvetendő, én respektálom ezért –, aki ideológiai harcos, aki semmilyen másságot nem fogad el, a sajátjától és a liberális demokráciától eltérő semmilyen nézetet nem tolerál, és rá akarja erőszakolni a saját felfogását minden uniós tagállamra

fogalmazott hétfőn Orbán Viktor a V4NA nemzetközi hírügynökségnek nyilatkozva.

Hogy Soros jobbkezéből még nem lett EB-elnök, abban hatalmas szerepet játszott a magyar miniszterelnök. Orbán leveléből is kiindulva a néppárti kormányfők, a visegrádi négyek és Olaszország is nemet mondott Angela Merkel német kancellár azon háttéralkujára, amit Pedro Sánchez szocialista spanyol kormányfő és Emmanuel Macron francia államfő között köttetett a múlt héten a Japánban szervezett G20-csúcstalálkozón. Ennek értelmében a bukott Manfred Weber megkapta volna az Európai Parlament házelnöki pozícióját, Soros embere ülhetett volna be az Európai Bizottság bársonyszékébe, és a liberálisok kapták volna az Európai Tanács elnöki pozícióját.

Pár nap, és kezdődik a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság (július 15-23.), amelynek eseményeiről a 888.hu rendszeresen be is fog számolni. A magyar válogatott keretét már véglegesítették, így minden adott egy sikeres és életre szóló, sporttörténeti léptékű szerepléshez és rendezéshez.

Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére