Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt a cikk, amire egész nap vártál

Horváth Tamás

2020.07.15. 19:59

Ha napközben nincs időd a hírekre, az Este 7:59 névre hallgató hírösszefoglalónkat neked találtuk ki!

Holnap csütörtök, ami azt jelenti, hogy közeleg a hétvége. Ez már önmagában hírértékű, de azért nézzük meg, mi történt még ma.

Reggel két hírt is kaptunk a koronavírussal a kapcsolatban. Az egyik jó, a másik rossz. A belföldi jó, a külföldi rossz. Itthon nem szedett újabb áldozatot a nyavalya, és mindössze 5 új megbetegedést regisztráltak hazánk területén. A nagyvilágban azonban tovább dönget a vírus, a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerdai adatai szerint a glóbuszon már több mint 13,2 millióan fertőződtek meg.

A délutáni/esti cikkek közül is beemeltem a 7:59-be kettőt, ami a koronával foglalkozik. Haladjunk időrendben, és kezdjük azzal, hogy az orosz védelmi minisztérium szerint működik az orosz vakcina és nincsenek veszélyes mellékhatásai. Ha minden jól megy, hamarosan forgalomba is kerülhet.

A másik pedig az, hogy a zenészek lazítást követelnek, mit sem törődve a vírusnak kitett rajongóikkal. Majka felhívása után több magyar zenész is felszólalt a koncertstop meghosszabbítása ellen.

Van az úgy, hogy visszanyal a fagyi. Ez történt a baloldal álmentősével is, akit Demcsák Zsuzsa nevelt fia jelentett fel gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Szerinte, ha az MSZP lejárató videóján szereplő Németh Athina valóban végzettség nélkül ápolt tíz embert, akik közül kilencen meghaltak, akkor a szakszerűtlen ápolás hozzájárulhatott a halálukhoz.

Németh Athinához hasonlóan Hadházy Ákos és a momentumos barátai is könnyen megüthetik a bokájukat, tudniillik a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke szerint törvénytelenül gyűjtik a nemzeti konzultációs íveket.

Végül, de nem utolsósorban ismerjétek meg a mai vörös bárónkat, Boldvai Lászlót! KATT IDE!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére