Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi tükör: a fake newstól a tyúkszemre taposásig

888.hu

2020.07.04. 19:59

Napi hírösszefoglalónkat sajnos újból egy visszatetsző fake news információval kellett kezdeni, ami szintén baloldalhoz kötődik. Orbán Viktor Trumpnak küldött ünnepi köszöntője mellett kiderült: az olasz jobboldal a magyar miniszterelnök teljesítményét méltatta, miközben a kormány nagyon rátaposott a főváros tyúkszemére.

Visszataszító fake news jelent meg a Hírklikk.hu internetes oldalon. Az írás nem áll távol a Korózs Lajos politikusi munkásságát jellemző Németh Athina-féle videótól. A friss baloldali kamu középpontjában ugyanis megint egy kalandos, fordulatokban gazdag interjú áll.

A járvány továbbra is takarékon pislákol. Beszámoltunk a hírről: elhunyt egy krónikus beteg, és kettővel, 4174-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon.

Kik azok a vörös bárók? Baloldali bankár, a dolgozóit kisemmiző sajtómágnás, bukott miniszterelnök és egykori munkásőr is szerepel a között a tizenhárom baloldali gazdasági-politikai szereplő között, akik hatalmas vagyon felett rendelkeznek az Origo listája szerint.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte Donald Trump amerikai elnököt az Egyesült Államok szövetségi ünnepe, a függetlenség napja alkalmából. A miniszterelnök kiemelte, személy szerint azt várja, hogy a jövőben is folytathatja Trumppal a közös munkát.

Orbán Viktor munkáját méltatta Salvini azon a tüntetésen, amelyen az olasz jobboldal új választást és a migráció leállítását követelt.

A Facebookon azt írják a frissen megjelent Megafonról, hogy a jobboldali közösség hangosbeszélői. A részletekről az alapítóval, Kovács Istvánnal olvashatnak 888-interjút.

A napi publicisztikájából kiderült, hogy élmény volt hallgatni azt a kétségbeesett mosakodást, amit Karácsony főpolgármester és a Lánchíd-felújítás legújabb illetékese Tüttő Kata, az MSZP-kötődésű vörös báró, Leisztinger Tamás egykori élettársa vitt véghez az ATV péntek esti műsoraiban.

A lassan gördülő szombatunkat sok fontos gondolat tette izgalmassá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére