Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2017.04.14. 07:59

Botkáék nem tudják, hogy mihez kezdjenek; Soros provokátorai megkapták méltó büntetésüket; Asszad szerint hazugság a szíriai vegyi támadás.
Botkáék nem tudják, hogy mihez kezdjenek

Botka László kiszorítaná a liberálisokat és Gyurcsányékat is a parlamentből, hogy ők dominálhassanak a baloldalon, mint 2010 előtt. Többen viszont inkább az összefogást támogatják, mint a 2014-es országgyűlési választáskor. A szegedi polgármester stratégiája eddig eredménytelen, úgyhogy kérdéses, hogy a szocialisták kitartanak-e mellette. A májusi kongresszuson dönthetnek Botka miniszterelnök-jelöltségéről.

Soros provokátorai megkapták méltó büntetésüket

Gulyás Mártont 300 óra közmunkára ítélte a bíróság, amiért társával festékes flakont vágott a Sándor-palotához, illetve a rendőröket is eltalálták. A tüntetők ügyét gyorsított eljárásban tárgyalták. A bíróság végül garázdaság és rongálás miatt bűnösnek mondta ki a provokátort és társát. Varga Gergőt 200 óra közmunkára ítélték. Ha Gulyás nem tudja teljesíteni a kiszabott 300 óra közmunkát, akkor a büntetést fogházban kell letölteni. Az ítélet miatt mindketten fellebbeznek.

Asszád szerint hazugság a szíriai vegyi támadás

Április elején 87 ember vesztette életét, amikor Szíriában a lázadók területeire vegyi töltetet dobtak le. A nyugati sajtó szerint egyértelműen Asszád áll a támadás mögött. A politikus viszont az állítja, hogy a videók, melyek a sérült és/vagy halott embereket mutatják, egyszerű hamisítványok és a vegyifegyver-támadás száz százalékig kitaláció. Szerinte Amerika összejátszik a terroristákkal és az egészet csak kitalálták.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére