Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.01.17. 07:59

A reggel legfontosabb hírei a 888-on!
Kitilthatják Soros Györgyöt Magyarországról

Lapinformációk szerint a most formálódó – a magyar származású tőzsdespekuláns és a hálózata elleni – akcióterv részeként akár ki is tilthatják Soros Györgyöt Magyarországról. Egy friss tervezet szerint megvizsgálnák az amerikai–magyar kettős állampolgárságú tőzsdespekuláns kitiltásának törvényi lehetőségét, illetve az ehhez szükséges jogszabály-módosítást.

Példaértékű barátság: érkezik a Lengyel-Magyar Együttműködés Intézete

A lengyel kormány jóváhagyta kedden a Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködés Intézetének létrehozásáról szóló törvénytervezetet. A Felczak-intézet célja a kulturális és tudományos együttműködés támogatása, valamint az olyan lengyel-magyar innovációs projektek támogatása, "melyek révén létrejött szinergia közös hozzájárulást jelent az Európai Unió, valamint egész térségünk fejlődéséhez".

Maximális nyomás alá helyeznék Észak-Koreát

Vancouverben az észak-koreai válságról egyeztettek. A tanácskozásban részt vevő országok kilátásba helyezték, hogy az ENSZ BT eddigi szankcióin túlmutató döntést fogadhat majd el, ha arra kerül a sor. Moszkva és Peking korábban élesen bírálta a találkozó ötletét, szerintük az egész találkozó hidegháborús gondolkodást tükröz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére