Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új Facebook-oldalt indított Bohár Dániel; Márki-Zay újabb mélypontra ért

888.hu

2022.02.28. 19:59

Orbán Viktor szerint az országot jó nép lakja, az ellenzék úgy véli, hülyék vagyunk.

 

Ma is a hírek nagy része az ukrajnai eseményekről szólt. Természetesen nekünk mára is jutott egy jó adag a baloldali politkusok hülyeségéből, szóval érdemes végig venni.

 

Márki-Zay Péter újabb mélypontra ért, hiszem azt állítja, hogy:

Az is tény, hogy míg korábban át kellett jönniük a határon, aznap és a lakhatatlan ingatlanba bejelentkezett 200 egyikeként leadták a szavazatukat a Fideszre. Most nem kell átjönni, mert már itt vannak. “

 

 

Ezek mellett egy újabb baloldali korrupciós botrány is napvilágot látott, hiszen Molnár Zsolt 40 millió forint vesztegetési pénzt vett át az Olimpia parkban. Ha mindez nem lenne elég, a baloldal ma is megmutatta nemzetellenes arcélét is, hiszen még háború idején sem képes olyan politikát folytatni, ami nem jelentene veszélyt Magyarországra.

 

Most pedig beszéljünk egy kicsit a baloldali csoportosulásokról, hiszen ma két cikk is született a baloldaliak csoportjairól, az egyik ilyen csoport a trollok, akik miatt Bohár Dánielnek is új Facebook-oldalt kellett indítani, a másik az a fajta csoport, akinek a szemében csak az afrikai migráns a menekült és azt hiszik minden megoldható, ha közösen kiállunk valamiért és közösen elmegyünk például futni.

 

Kicsit tekintsük viszont a magyar ellenzéktől el, hiszen egy angol politikus egy nagyon erőteljes mondattal rukkolt elő így a nap végén, mi szerint:

Az oroszok nem támadtak volna, ha Trump lenne az USA elnöke.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére