Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb Gyurcsány-fióka került elő; nem nyugodnak a kedélyek az ukrán háborúban

888.hu

2022.03.02. 19:59

A baloldal szerint el kéne zárni az orosz gázt.

 

Havi közel egymillió forint közpénzzel járul hozzá a főváros Karácsony Gergely barátja, Korányi Dávid New York-i luxuséletéhez. Aki nagy néha, mondhatni, csak „kiruccan” Magyarországra, amúgy New Yorkban él, akár egy gondtalan milliomos, azt hiszem elmondható róla, hogy így néz ki egy igazi Gyurcsány-fióka.

De az itthoni baloldal is ‘megdolgozik a pénzéért’, hiszen szerintük az orosz gázra is nemet kell mondani, illetve továbbra is katonákat kell küldeni Ukrajnába.

 

Arról nem is beszélve, hogy Márki-Zay Péter meg van győződve, hogy még mindig hazaárulás az, hogy a kormány mindent megtesz azért hogy kimaradjunk a háborúból. Ha már MZP-ről volt szó, tudni kell róla, azt hogy „esetében egy amerikanizálódott, hideg, technokrata fejjel gondolkodó emberről beszélhetünk, ami nem jelenti azt, hogy racionális döntéseket is tud hozni” – véli Kötter Tamás, író, ügyvéd, aki a 8. Frakció eheti adásának vendége volt.

 

A háborúra visszatérve Magyarországnak nem szabad részt venni benne, mivel semmit nem nyerünk rajta, viszont nagyon sokat veszíthetünk, ezért az egyetlen felelős döntés az ha teljesen kimaradunk belőle, ahogy ezt Orbán Viktor és Szijjártó Péter is hangsúlyozta a mai nap.

 

Egy kicsit beszéljünk Nyugatról is, hiszen az is említésre méltó hír, hogy a kedd este az USA elnöke az irániakat akarta megvédeni az ukránok helyett, míg az MI6 egyik vezetője a háború alatt is LMBTQ-jogokért aggódik legjobban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére