Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összecsapott az enyingi és az érdi maffia, egy ember meghalt

Horváth Tamás

2020.07.31. 06:49

A két társaság egy érdi benzinkúton esett egymásnak, kések és pisztolyok is előkerültek.

A Blikk információi szerint Enyingről, a Cozma-gyilkos Sztojka Iván lakhelyéről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi „szóváltást” lerendezzen egy másik társasággal.

Először egy benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből – írta a lap.

Ha minden jól alakul, visszamegy a börtönbe Sztojka Iván

Kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség S. I. és három társa, azaz korábbi nevén Sztojka Iván és bűntársai ellen. Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, a bűnszervezetet irányító vádlottra 8, a bankszámlákat nyitó két társára 1 év 8 hónapot, míg a negyedik vádlottra [...]

Később a rendőrség oldalán azt írták: július 30-án 20 óra körül Érden, az Iparos úton két, több főből álló társaság veszett össze. A vitából verekedés lett. Egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet kórházba vittek.

Friss infók az alábbi cikkben:

Friss: cigánymaffiózók voltak a halálos érdi összecsapás résztvevői (+VIDEÓK)

Mint arról mi is beszámoltunk, csütörtökön Enyingről, a Cozma-gyilkos Sztojka Iván lakhelyéről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi „szóváltást„ lerendezzen egy másik társasággal. Az enyingiek és az érdiek összecsapása során fegyverek és kések is előkerültek, egy 50 éves férfit halálra szúrtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére