Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kapnak az idősek, bevándorláspárti lehet az új német kormány

888.hu

2021.10.01. 19:59

Deák Dániel szerint Gyurcsány két legfontosabb embere jutott be a Gyurcsány-show második fordulójába.

 

80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kapnak az idősek, amit novemberben fizetnek ki – mondta el Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, majd arról is beszélt, hogy 2010-ben azt vállalta, hogy kijavítják a Gyurcsány-kormány hibáit. Sikerült úgy átszervezni a magyar gazdaságot, hogy a következő év elején kétheti plusz nyugdíjat ki tudnak fizetni,

de ha sikeres lesz a kormány gazdaságpolitikája, akkor február elején akár a teljes 13. havi nyugdíjat ki lehet fizetni.

Ezzel szemben a magyar ellenzék nem igazán tud felmutatni sok mindent, hiszen a Gyurcsány-show második fordulójában is Gyurcsány emberi vezetnek.

Ezek mellett mégis képesek egymásnak esni, itt van például a Czeglédy Csaba, aki facebookján azt mondta Karácsonyról, hogy Karácsony Gergely sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el!

Érdemes még megemlékezni arról, hogy a LIBE is itt járt a minap és szokás szerint meglátogatta a Soros-szervezeteket.

De nézzünk egy kicsit határon túlra is, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a következő német kormány bevándorláspárti lesz erről lapunknak a Biró András beszélt. Sajnos az LMBTQ-lobbi is tevénykenykedett a mai nap, hiszen a brit tudosók megállapitoták, hogy nem fair ha transzok játszanak nők között de azért támogatják a dolgot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére