Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Filmbe illõ, ahogy a brit elitkatonák elbántak a dzsihadistákkal

Forisek Ádám

2017.07.02. 22:28

A brit Különleges Légi Szolgálat (Special Air Service, SAS) katonái 50 dzsihadistával találták szembe magukat. Brutális kézitusa lett a vége.
MOSZUL, 22:28

A brit Különleges Légi Szolgálat (Special Air Service, SAS) katonái 50 dzsihadistával találták szembe magukat. Brutális kézitusa lett a vége.

Az egyik brit katona például egy pocsolyában fojtott meg egy ISIS-harcost, míg társa három dzsihadistát vert halálra puskatussal.

Csodával határos módon mindegyikük megmenekült, két nappal később ismét harcba álltak.

A csapatot rajtaütésszerűen lepték meg az ISIS harcosai, Moszul városának közelében. Négy órán át tartott a tűzharc a két fél között, míg végül a folyómederben rekedt brit katonáknak már csak mindössze tíz golyójuk maradt.

Ahelyett, hogy a fogságot – és így a biztos kivégzést – választották volna, a katonák a közelharc mellett döntöttek. Kezet fogtak egymással, hisz meggyőződésük volt, hogy ott fogja érni őket a halál.

A filmbe illő rohamban ellőtték utolsó golyóikat is, majd úgy folytatták a küzdelmet, ahogy csak tudták. Egyikőjük például egy pocsolyába nyomta egy dzsihadista fejét, amíg az meg nem fulladt. Utána felvett egy követ, és betörte vele egy másik ISIS harcos arcát.

Beszámolók szerint a katonák „állatok” módjára küzdöttek, öt perc leforgása alatt tizenkét terroristát öltek meg. Az életben maradt dzsihadisták elmenekültek a helyszínről.

A csapatból mindössze ketten szereztek könnyebb, lőtt sebeket, de az összes katona épségben megúszta a küzdelmet. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére