Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Salvini: Orbánnal együtt fogjuk kormányozni Európát

Tóth Dalma

2018.09.14. 20:25

Heinz-Christian Strache és Matteo Salvini is Orbán Viktort méltatta Bécsben.

Heinz-Christian Strache és Matteo Salvini is Orbán Viktort méltatta Bécsben.

Heinz-Christian Strache alkancellár, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke találkozott pénteken az olasz belügyminiszterrel, Matteo Salvinivel Bécsben. Közös sajtótájékoztatójukon Salvini és Strache is közölte, hogy szolidárisak Orbán Viktorral a héten elfogadott Sargentini-jelentés és a hetes cikkely szerinti eljárás megindítása miatt.

Salvini elmondta, hogy a magyar nép elleni szankciókat elutasítja és őrültségnek tartja. Megjegyezte, hogy úgy látja, mindez csak megerősíti majd Orbán Viktort és kormányát.

Meg vagyok győződve róla, hogy néhány hónap múlva Orbán Viktorral együtt fogunk kormányozni"

– mondta Salvini, az EP-választásokra utalva.

A következő évben sorra kerülő választáson meg fogjuk változtatni Európát és kiűzzük a szocialistákat az európai kormányból. Sok párttal, országgal, és kormánnyal dolgozunk együtt, hogy a kontinens történelmét májusban megváltoztathassuk"

– tette hozzá.

Heinz-Christian Strache szintén méltatta Orbán Viktort.

Ha visszagondolunk 2015-re, a magyar miniszterelnök megérdemli, hogy köszönetet mondjunk neki és tiszteletünket fejezzük ki. [...] A migránsválság csúcspontján, számos EU-s ország elvesztette a kontrollt, ameddig a magyar kormány megvédte a határainkat"

– mondta Strache utalva arra, hogy Magyarország EU-s szankciókkal néz szembe, mivel a brüsszeli Soros-bérencek szerint "rendszerszintű" probléma van a demokráciával és az alapvető jogokkal az országban.

Strache hozzátette, hogy a határvédelemnek nem csak papíron kellene léteznie, hanem a valóságban is meg kell, hogy valósuljon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére