Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: elutasítás

USA-elnökválasztás: sürgősségi fellebbezés a georgiai bíróság ítélete ellen

Az Egyesült Államok szövetségi bírája a hét elején elutasította azt a keresetet, amelyet a Donald Trumpot támogató volt ügyész nyújtott be a Georgia állambeli választási csalások miatt – tudósított a Newsmax, a Hír TV amerikai testvércsatornája.

Az isztambuli egyezmény ratifikációjának elutasításáról szavaznak ma

Az Országgyűlés ma szavaz a gyermekek és nők védelmének fontosságáról, valamint az isztambuli egyezményhez való csatlakozás elutasításáról szóló kereszténydemokrata politikai nyilatkozatról.

Elutasították a székelyföldi autonómia törvénytervezetét a románok

Elutasították a székelyföldi autonómia törvénytervezetét a románok

Elutasította a román szenátus szerdán azt a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által kidolgozott, a bukaresti parlament két magyar képviselője által decemberben ismét beterjesztett törvényjavaslatot, amely területi autonómiát irányozna elő Székelyföldnek.

A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

Az elmúlt időszakban komoly közéleti vitát váltottak ki azok a kártérítési eljárások, amelyek eredményeként a magyar állam jelentős összegeket lenne köteles fizetni az elítélt bűnelkövetőknek a fogvatartási körülményekre hivatkozva. A Századvég megvizsgálta a lakosság álláspontját ebben a kérdésben.

Theresa May is a Brexit elhalasztásával számol

A várakozásoknak megfelelõen újból elutasította a londoni alsóház a kedd esti szavazáson a brit EU-tagság megszûnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodást.

Erdogan javára döntött az Emberi Jogok Európai Bírósága

Elutasította az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) csütörtökön azt a keresetet, amelyet a legnagyobb török ellenzéki erõ, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) nyújtott be az elnöki rendszer bevezetésérõl döntõ törökországi népszavazás érvénytelenítését kérve.

Este 7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Közép- és Kelet-Európa nem kér a szír migránsokból

A közép- és kelet-európai országok többségében a lakosság több, mint fele nem szeretné, hogyha akár egyetlen szíriai migráns is menedékjogot kapna hazájában - derül ki a Gallup pénteken ismertetett felmérésébõl.

Vissza az oldal tetejére