Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

USA-elnökválasztás: sürgősségi fellebbezés a georgiai bíróság ítélete ellen

888.hu

2020.12.09. 18:00

Az Egyesült Államok szövetségi bírája a hét elején elutasította azt a keresetet, amelyet a Donald Trumpot támogató volt ügyész nyújtott be a Georgia állambeli választási csalások miatt – tudósított a Newsmax, a Hír TV amerikai testvércsatornája.

A bíróság indoklásában szerepelt az, hogy a felperes későn kezdeményezte a pert, az ügy az állami bírósághoz tartozik, és lényegében az is, hogy a választások megismétlésével túl sokat akar.

Pedig Sidney Powell számos bizonyítékkal támasztotta alá ügyét, amit eskü alatt tett írásbeli nyilatkozatokkal tanúk is megerősítettek. Ezek között szerepeltek a georgiai elcsalt szavazatok, a voksokat számláló szoftver meghibásodása, amely szinte kivétel nélkül Joe Bidennek kedvezett.

Powell a Newsmaxnak nyilatkozott az ügyről.

Sidney Powell:

„Az amerikai embereket megfosztották a törvényes szavazástól. Ez nem maradhat így.”

A volt ügyész elmondta, a bíróságon a liberális szervezetek széles palettájáról számos képviselő megjelent, hogy meggyőzzék a bírákat a kereset hamis voltáról. A bíró pedig, mint mondja, egy előre megírt szöveget olvasott fel ítélet gyanánt, nyilvánvalóan nem volt kíváncsi a felperesek bizonyítékaira.

„Az egyik szakértőnk vizsgálatának bizonyítéka az volt, hogy – általánosságban véve –

mindenhol, ahol ezt a voksolási szoftvert használták, öt százalékkal több volt a Bidenre leadott szavazatok aránya.

Ez tulajdonképpen az a hibaszázalék, ami szoftver működésében benne van. Az egyik tanúnk arról számolt be, hogy ezeket a gépeket Venezuelában gyártották. Az egész folyamat ott kezdődött, annak érdekében, hogy Hugo Chávez nyerjen meg minden választást. Aztán, ahogy a The Wall Street Journal is lehozta, ezt használták Nicolás Maduro elcsalt választásához is. Ez ugyanaz a technológia, ugyanaz az eszköz, amit elhoztak Venezuelából az Egyesült államokba, hogy itt is használjuk. El tudom képzelni, hogy a Szövetségi Nyomozó Irodának is volt mindebben szerepe. Tulajdonképpen az egész globalista elit hatalmi struktúra ellen kell most harcolni, ami a világot akarja irányítani a saját pénzügye javára. Így őszintén szólva idetartozik sok amerikai vállalat is, amelyeknek a nemzetközi érdekeik ezt megkívánják. Például azért, mert Kínával akarnak üzletelni. Ezek háttérmegállapodásokat kötöttek a kínaiakkal. Persze rengeteg politikus is csatlakozott ezekhez.”

Sidney Powell arról is beszámol, hogy

a szóban forgó választási szoftvert nem lett volna szabad beengedni az Egyesült Államokba, hiszen az nemzetközi kézben van.

Így történhetett meg az, számol be a volt ügyész, hogy

az amerikai szavazatokat egyes esetekben Barcelonában és Frankfurtban is számolták a választások napján.

Sidney Powell: „Remélem, hogy ezek a szerverek most már a Honvédelmi Minisztérium kezében vannak. Legalábbis mindenképp ott kellene, hogy legyenek, mert ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent.”

Sidney hangsúlyozta,

döbbenetesnek találja, hogy a nemzeti szuverenitás ilyen fokú megsértése megtörténhetett. Hozzáteszi, a georgiai bíróság ítélete ellen sürgősséggel fellebbezést nyújtanak be.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére