Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: financial times

Nem találja ki, hogy ki lett az év embere a Financial Times-nál

Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt választotta az év emberévé a Financial Times – jelentette be a lap szerkesztősége hétfőn.

„Hiába bírálják, Orbán elérte, hogy Magyarországon a legalacsonyabb a gáz ára”

A Financial Times jutott erre a megállapításra. Vajon a baloldal mikor szedi elő Bokros Lajost, hogy megmagyarázza, hogy valójában ez rossz?

Márki-Zay ismét a Financial Times propagandahasábjain

Márki-Zay ismét a Financial Times propagandahasábjain

Interjú a CNN sztárpropagandistájával, Christiane Amanpourral hódmezővásárhelyi polgármesterként. Nem rossz, de hol van ez a három Financial Times-interjúhoz képest huszonöt nap alatt?!

Arabokkal és ázsiaiakkal töltené fel a V4-országokat Soros szakértője

Arabokkal és ázsiaiakkal töltené fel a V4-országokat Soros szakértője

A Financial Times közzétett egy cikket, amelyben azt állítják, hogy az európai országokban élő embereknek „fel kell készülniük a népesség újratöltésére arabokkal és ázsiaiakkal”. A cikk szerzője több szálon is kötődik Soros György nemzetközi tőzsdespekulánshoz.

A magányos harcos

Magyarország egy magányos harcos, mivel Magyarország az EU első tagállama, amely engedélyezi az orosz vakcinát – írta a Courrier International a Financial Times.

Varga Judit: Az EU-nak a terrorfenyegetettséggel kellene foglalkoznia

Európának magához kell térnie a képmutatásból, és el kell kezdenie a valódi problémákról beszélni: az antiszemitizmusról, a Nyugat-Európában elkövetett gyilkosságokról és terrortámadásokról – jelentette ki az igazságügyi miniszter a Financial Timesnak adott interjújában.

„Az európai embereknek elegük van a politikai korrektségből”

Az európaiak álszent jogállamisági viták helyett a valódi kérdésekre várnak valódi válaszokat, valamint a valódi problémákra valódi megoldásokat – írta Varga Judit igazságügyi miniszter a közösségi oldalára, ismertetve a Financial Timesnak és német közszolgálati ARD-nek adott interjúi „üzenetét”.

Két tucat külföldi intézmény közül csak Soros egyetemének gond a törvény betartása

Két tucat külföldi intézmény közül csak Soros egyetemének gond a törvény betartása

Michael Ignatieff, a Közép-Európai Egyetem (CEU) rektora felfedi szándékait, amikor elszántan törekszik az Európai Unió Bírósága által múlt kedden hozott végzés összekapcsolására azzal az uniós tervvel, amely a pénzügyi forrásokat a „jogállamisági mechanizmushoz” kötné – írta a Financial Times című londoni üzleti napilap hétfői kiadásában megjelent levelében Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Így terjeszt álhíreket Karácsony és a baloldali lakájpropaganda

Így terjeszt álhíreket Karácsony és a baloldali lakájpropaganda

Hiába harsogja a baloldal, hogy a „sokáig indokolatlanul fenntartott” ingyenes parkolás nyomán emelkedett meg Budapest levegőjének légszennyezettségi mutatója, még az eredeti – szakmailag semmivel alá nem támasztott – MFOR-cikkben használt hivatkozások is ellentmondanak állításaiknak. Nem baj, hogy kamu következtetésen alapul az írás, azért a körúti dugót előállító Karácsony Gergely is képes erre hivatkozni...

Vissza az oldal tetejére