Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nõi jogok

Őrizetbe vettek Afganisztánban egy nőjogi aktivistát

Őrizetbe vettek Afganisztánban egy nőjogi aktivistát az északi Tahár tartományban, az ENSZ afganisztáni különleges jelentéstevője az azonnali szabadon bocsátását követelte vasárnap.

A nőkkel szembeni jogsértések megszüntetésére szólította fel a tálib vezetést az ENSZ

Az ENSZ emberi jogi főbiztosa kedden elítélte a nők jogainak egyre szigorúbb korlátozását Afganisztánban, és genfi közleményében a jogsértések azonnali beszüntetésére szólította fel a közép-ázsiai ország tálib vezetését.

Joga van-e egy nőnek szabadon dönteni?

Joga van-e egy nőnek szabadon dönteni?

Mivel még mindig a közbeszéd tárgya ez a Marilyn Manson-ügy, úgy döntöttem, kicsit utánaolvasok a témának. Nem szeretem a fickót, de a jelenség roppant érdekfeszítő. Idézek pár címet: „Marilyn Manson volt felesége is megszólalt az abuzálási ügyben”. „Ijesztő, hogy viselkedett Marilyn Manson a párjaival: fokozódik a botrány a zenész körül”. „Már az FBI is nyomoz Marilyn Manson zaklatási ügyében!” „Marilyn Mansont élete végéig börtönbe záratná a Trónok harca színésznője”.

Akkor lefordítom magyarra

Akkor lefordítom magyarra

Emlékszem, pár évvel ezelőtt, amikor a metookampány vagy -őrület tombolt, és mindenféle bizonyíthatatlan esetekkel vádoltak meg mindenkit a haladó Nyugaton – hogy a fenébe lehet hitelesen bizonyítani, hogy ezelőtt huszonhét évvel X. Y. Z. megfogta a feneked a liftben –, elhangzott egy mondat, amit aztán a nempropaganda-sajtó rendszeresen ismételgetett is: a nők nem hazudnak a metooval kapcsolatban.

A korábban még a női jogokkal kampányoló DK szerint Gréczy Zsolt „példát mutatott”

A korábban még a női jogokkal kampányoló DK szerint Gréczy Zsolt „példát mutatott”

Úgy tűnik, nem nagyon akarja elengedni Gréczy Zsolt kezét a Demokratikus Koalíció.

Magyarországon egyre több nő nevel gyermeket, miközben a munkájában is sikeres

Magyarországon egyre több nő nevel gyermeket, miközben a munkájában is sikeres

Magyarországon egyre több nő működtet sikeres vállalkozást, a cégtulajdonosok körében arányuk 40 százalék – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az MTI-nek a Design Terminal rendezvényét követően.

Lefújták a tüntetést, mert túl fehér lett volna

Egy észak-kaliforniai nõjogi megmozdulást fújtak le a szervezõk, ugyanis nem sikerült elég fekete tüntetõt összeszedniük és féltek, hogy rosszul néz majd ki, ha sok fehér megy ki.

Az EU beleszólna abba, hogy mit tartunk családnak Magyarországon

Féligazságokkal és csúsztatásokkal telinek, ezért elfogadhatatlannak tartja az Európai Parlament nõjogi szakbizottságának a magyarországi helyzetrõl szóló véleményét Járóka Lívia, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselõje.

Az ENSZ segélyvonallal akarja enyhíteni a szervezeten belüli szexuális zaklatási botrányokat

Helyi idõ szerint kedden indult az ENSZ munkatársai számára az a 24 órás segélyvonal, melyen jelenthetik, ha valaki a világszervezetben szexuálisan zaklatja õket.

Vissza az oldal tetejére