Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: sötétség

Gyurcsány és Márki-Zay, a kamupárti macskaduett

Gyurcsány és Márki-Zay, a kamupárti macskaduett

Márki-Zay már szinte naponta igyekszik igazolni, hogy ő az a vakmerő kalandor, aki – Gyurcsány tanításaihoz hűen – kitartó hazudozásaival próbálja megnyerni a választást jövő tavasszal. Ő az a teflon arcú jelölt, aki egyáltalán nem retteg attól, hogy fals állításokban testet öltő orbitális valótlanságai nem kozmálnak oda a képére.

Karácsony a pesti mocsokból kiabálja, hogy ő a jó fiú

Karácsony a pesti mocsokból kiabálja, hogy ő a jó fiú

Ha Karácsony Gergelynek akárcsak egyetlen szavát is el lehetne hinni, akkor volna értelme annak a szellemi párviadalnak, amelyet a főpolgármester és Dobrev Klára folytatott a miniszterelnök-jelölt jelöltek vitájában az RTL Klubon arról, lehet-e feles többséggel a kétharmados Alaptörvényt és más sarkalatos törvényeket módosítani.

S lőn világosság

S lőn világosság

889

Egy brüsszeli direktíva értelmében 2021-től eltörlik az óraátállítást az uniós tagországokban. Legkésőbb jövő tavaszig kell eldöntenünk nekünk, magyaroknak is, hogy a téli vagy a nyári időszámítást állandósítjuk. Olvasói írás.

Fényt sürgetett Ferenc pápa a sötétség uralta világban

Békét és megvilágosodást sürgetett Ferenc pápa a vatikáni Szent Péter-bazilika központi lodzsájáról karácsony napján elmondott beszédében, amelyben sorra vette a világ konfliktusok és szenvedés dúlta térségeit, majd Urbi et Orbi áldását adta Róma városára és az egész világra.

Vissza az oldal tetejére