Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros karmestere önkívületi állapotban dicséri az RTL Klubot

888.hu

2021.07.09. 12:00

Természetesén hálózat nem létezik.

A 24.hu nevű baloldali portál szomorúan számolt be róla a minap, hogy az RTL Klubot nagy veszteség érte. Minden bizonnyal már az egész ország tisztában van vele, hogy július 17-én kerül adásba a 23 éve futó, szebb napokat is megélt Barátok közt nevű sorozat utolsó része. Eme jeles alkalom apropóján az RTL Klub úgy döntött, hogy plakátkampány segítségével búcsúzik a sorozattól.

Az akcióba természetesen egy kis provokáció is belefért,

a Barátok közt búcsúkampányának részeként egy három évvel ezelőtti jelenetet plakátoltok ki, amelyben egy melegházasság látható.

„Mindig emlékezni fogunk, hogy a család az család. 2018.” – olvasható a plakát fejlécén.

A sivalkodást az váltotta ki, hogy a pedofilellenes törvény hatályba lépése miatt ezeket a plakátokat le kellett cserélni, de a „család az család” fejléc maradt.

Zárójelben jegyezzük meg, hogy

minden bizonnyal csak a véletlen műve, hogy épp most, épp egy ilyen akcióval állt elő a csatorna.

A Soros-hálózat körében viszont nagyot ment a provokáció.

Itt van rögtön Léderer András, a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársa. Léderer a Twitter-oldalán számolt be az esetről, ráadásul hazug módon homofóbtörvényt emlegetett, annak ellenére, hogy a pedofilellenes törvény legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre.

Ezen mondjuk nem kell meglepődni, ugyanis a Soros György által pénzelt álcivil szervezetek kivették a részüket a pedofilellenes törvény átnevezéséből.

Ha vetünk egy pillantást a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapjára láthatjuk, hogy a Helsinki Bizottság nem szűkölködik a Soros-dollárból.

Az adatlap szerint a szervezet

  • 2019-ben 850 ezer dollárt,
  • 2018-ban 50 ezer dollárt,
  • 2016-ban 610 ezer dollárt szerzett Soroséktól.

Az RTL akciója kapcsán megjelent Soros György karmestere, Gerald Knaus is.

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egykori ösztöndíjasa, a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, a spekuláns lobbistája Twitter-bejegyzésben gratulált a csatornának.

Itt az ideje, hogy vállalatok és azok tulajdonosai megmutassák elkötelezettségüket az alapértékek iránt”

– írta Knaus, aki a sajtószabadság tesztjeként értékelte a provokációt és Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárt is megemlítette a bejegyzésben.

 

Knaus vérnyomása mostanában az egekben van Magyarország miatt.

Emlékezetes, Soros karmestere Twitter-bejegyzésben kelt ki az UFEA ellen, mivel az megtiltotta, hogy a müncheni aréna politikai okokból szivárványszínű kivilágítást kapjon a német-magyar Eb-meccs idején.

Érdemes felidézni, hogy tavaly a Magyar Nemzet éppen Gerald Knaus személyében azonosította azt a személyt, aki migrációs kérdésekben a hazánk elleni lejárató akciók irányítójaként, illetve végrehajtójaként bukkant fel.

Az RTL Klub egyébként keményen tolja az érzékenyítést. Erről ITT írtunk korábban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére