Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb lépést tett az amerikai hadsereg a progresszivitás irányába 

888.hu

2022.03.24. 12:30

Az amerikai hadsereg szerdán bejelentette, hogy végleg eltörli az egyik legnehezebb edzési gyakorlatot a hadsereg harcképességi tesztjéből és plankkal helyettesítik, miután az adatok azt mutatták, hogy a nők nehezen végzik el az eredeti feladatot.

 

„A hadsereg döntése, hogy eltávolítja a lábtolást, azután született, hogy a RAND tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy a gyakorlat nem minden katona esetében méri helyesen a törzs erősségét, mivel a katonák felsőtestének erejére is támaszkodik. Ehelyett a plank gyakorlat minden katona számára hasonló tesztelési élményt nyújt, és lehetővé teszi a hadsereg számára, hogy pontosan felmérje az összes katona törzserejét” – magyarázta a hadsereg sajtóközleménye. A lábtámasz egy hat eseményből álló teszt egyike volt, amelynek célja a katonák törzserejének tesztelése volt. A katonáknak egy rúdról kellett lógniuk, és a térdüket a könyökükig kellett felemelniük. A megfeleléshez legalább egy lábtolást kellett teljesíteni.

 

 

Az adatok azonban azt mutatták, hogy a nők nehezen boldogultak a lábtolással,


és a hadseregben szolgáló progresszívek gyakran a Twitteren szólították fel a hadsereg vezetőit, hogy szabaduljanak meg ettől a feladattól. A kongresszus néhány tagja is bekapcsolódott, például Debbie Wasserman Schultz képviselő, aki „igazságtalannak” nevezte a tesztet.

 

A Military.com cikke szerint 2021 áprilisában a nők 41 százaléka bukott meg a lábfelhúzáson.

 

A hadsereg azt is bejelentette, hogy a kétmérföldes futás helyett a katonák két és félmérföldes gyaloglást, 5000 méter evezést, 12 000 méter kerékpározást vagy 1000 méter úszást is teljesíthetnek, ha egészségügyi okokból szükséges.

„Ezek a módosítások biztosítják a méltányosságot a hadsereg új tesztekre való átállásában, és fenntartják a hadsereg erős elkötelezettségét a fizikai erőnlét kultúrája iránt” – áll a sajtóközleményben.

A közlemény szerint a hadsereg létrehozott egy testületet, amelyet a hadsereg magas rangú vezetői felügyelnek, hogy folytassa a tesztadatok elemzését, szorosan figyelemmel kísérje a végrehajtást, és szükség esetén ajánlásokat tegyen a jövőbeni módosításokra – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére