Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mentegeti a pedofilokat a balliberális sajtó

888.hu

2021.05.18. 18:00

A 444.hu nehezményezi, hogy a Fidesz szigorítana a pedofilokra vonatkozó büntetéseken, szerintük a gyermekpornográfiát néző – és ezáltal azt támogató – embereket felesleges listázni.

 

Ugyan a demokrácia fellegvárában, az Egyesült Államokban már igen régóta számon tartják a különféle szexuális bűnözőket lakcím és név szerint, a 444.hu úgy véli, hogy főbenjáró bűn hazánkban is hasonló eljárást alkalmazni.

Szerintük ugyanis sokkal inkább kellene foglalkozni más típusú bűncselekmények elkövetőivel... Miért is? Mert a pedofília nem elég nagy horderejű ügy ahhoz, hogy foglalkozzunk vele?

Komolyan ott tartunk, hogy felmerülhet az a kérdés, hogy miért rossz gyermekpornót nézni?

Ott tartunk, hogy nem jut el az emberek agyáig, hogy aki leül a gépe elé, és megnyit egy ilyen videót, az nemcsak a saját igényeit elégíti ki, hanem alátámasztja ennek az undorító tevékenységnek az szükségességét?

Az abortusz, az eutanázia, a vérfertőzés és egyéb szexuális aberrációk után megindult a relativizálás és a rossz megkérdőjelezése pedofilügyben is. Egy védhetetlen, undorító, gyomorforgató tettet, bűnös szexuális hajlamot próbál megint »innen is lehet nézni, onnan is lehet nézni« módon viszonylagossá tenni a balliberális sajtó”

– írja Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója közösségi oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére