Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az EP-választások kampányeseménye volt az EP-ben lefolytatott vita

Pörge Béla

2019.02.02. 09:48

A miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója szerint már a jogállam problémakörét feszegetõ kérdésfeltevések is hamisak voltak az Európai Parlamentben szerdán, a legfrissebb magyarországi fejleményekrõl tartott vitában.

Bakondi György pénteken az M1-en úgy fogalmazott, hogy ez a beszélgetés – amelyet nem nevezne vitának, mert csak "néhányan" voltak – a májusi EP-választások kampányeseménye volt.

A vita fogadtatásáról azt mondta: a baloldali és liberális média próbálja felhívni a figyelmet Magyarország általuk vélt hibáira, európai értékekkel szerintük össze nem egyeztethető magatartására. Ezek a főtanácsadó szerint vagy teljes mértékben valótlanságok, vagy "felnagyított" esetek.

Jelezte, három fő kérdés került szóba szerdán: a munka törvénykönyvének módosítása, a közigazgatási bíráskodás bevezetése és a budapesti tüntetések.

Közölte: az EU-tagállamok "több mint felében" a magyarországi 400-nál magasabb, 410 óra fölötti a túlórakeret, szintén több mint a tagországok felében van közigazgatási bíróság, a tüntetések esetében pedig akkor jártak volna el politikailag korrekten – amire korábban nagy hangsúlyt helyeztek –, ha egyúttal a franciaországi, németországi, belgiumi tüntetésekre is figyelmet fordítottak volna.

Bakondi György elmondta:

az európai szocialisták csúcsjelöltje, Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke büszkén mondta, hogy húsz éve konzultál Soros Györggyel és nagy barátja az üzletembernek, a nyílt társadalom eszméjének követője."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére