Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Preferenciális előválasztást javasol a független országgyűlési képviselő

888.hu

2020.10.18. 11:30

Bana Tibor független országgyűlési képviselő e-mailben hívta fel az ellenzéki pártok vezetőinek figyelmét arra, hogy vonják le a tanulságot a múlt heti borsodi vereség után , és preferenciális előválasztással kérjék ki a választópolgárok véleményét a megfelelő jelölt megtalálása érdekében.

Bana Tibor független országgyűlési jelölt közleménye:

A múlt vasárnapi, sikertelen időközi országgyűlési választás nagyon sok tanulsággal bírhat 2022-re készülve. Éppen ezért pénteken e-mailben fordultam az ellenzéki pártok, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd elnökeihez és frakcióvezetőihez, valamint az MMM elnökéhez, Márki-Zay Péterhez, melyben azt kértem tőlük, hogy támogassák a preferenciális előválasztás ötletét a 2022-es győzelem érdekében.

„A választókerületekben csak olyan jelöltekkel lehet győzni, akiknek nemcsak az ismertségük magas, de személyes elutasítottságuk sem idegenít el széles választói csoportokat. A preferenciális előválasztás lényege az, hogy a választók nem csupán egyetlen jelöltre voksolhatnak, hanem 1-től 3-ig terjedő sorrendet állíthatnak fel a szavazólapon szereplő személyek között az alapján, hogy kit mennyire támogatnak.”

 

A független képviselő a személyes elutasítottság alatt egyértelműen Bíró László jobbikos politikusra gondolt, akinek vállalhatatlan antiszemita kijelentései és korrupt vállalkozói múltja aligha vált előnyére a vasárnapi időközi választáson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére