Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyermekbántalmazással vádolt képviselõ a baloldal jelöltje Kõbányán

Zelenka Dóra

2018.09.27. 10:01

A Momentum jelöltje mögé álltak be a baloldali pártok a kõbányai idõközi önkormányzati választáson - írja a Magyar Idõk. A lap értesülései szerint a jelöltet, Kovács Róbertet a bíróság pártfogói felügyelet alá helyezte, amiért néhány éve sérülést okozott egy 13 éves fiúnak.

A sértett édesanyja elmondta, hogy fia és barátja a játszótéren játszottak, amikor Kovács arra hivatkozva, hogy a gyerekek káromkodtak, üldözni kezdte őket. Ezután egyikükre rávágott egy bottal, majd a másik gyerek után dobta azt, ami bele is fúródott a gyerek kezébe.

Az asszony közölte, hogy feljelentést is tett a bíróságon, de Kovács egyik tárgyaláson sem jelent meg.
 
 
Burány Sándor (MSZP) közölte, hogy ellenzéki országgyűlési képviselőként támogatja Kovács Róbert jelölését.

Úgy tapasztalom, hogy ő a legalkalmasabb és messze a legaktívabb jelölt, ha Kőbánya problémáinak megoldásáról van szó"

– jelentette ki a szocialista képviselő.

Az LMP kőbányai önkormányzatának képviselője, Tóth Balázs elmondta, hogy pártján belül nem találtak alkalmas jelöltet a pozícióra.

Ha Kovács Róbert támogatásának számít, hogy nem indítunk saját jelöltet, akkor nevezzük annak, ám ezenfelül nem kívánunk együttműködni a momentumos politikussal, hiszen az MSZP-vel és a DK-val egyeztetett, mielőtt leült volna velünk tárgyalni"

– fogalmazott Tóth.

Kovács Róbert a Magyar Időknek elmondta, hogy kampányuk központi eleme a kerület súlyos droghelyzetének rendezése.

Határozottan fel fogok lépni minden, az emberek életkörülményeit megkeserítő, nyugalmukat ellehetetlenítő jelenség ellen"

– ígéri a Momentum színeiben induló jelölt.

Az időközi választást szeptember 30-án tartják meg. A választás a Momentum (és a baloldal) jelöltje és a fideszes Szilágyi-Sándor András református lelkipásztor között fog eldőlni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére