Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nógrádi: rengeteg terrorista érkezik a migránsokkal

Bertha László

2016.06.19. 16:28

Sokkal több dzsihadista van Franciaországban, mint azt a hatóságok gondolták. A beérkezõ migránsokkal olyan mennyiségû terrorista érkezik Európába, amire a kontinens nincs felkészülve.
BUDAPEST, 16:28

Sokkal több dzsihadista van Franciaországban, mint azt a hatóságok gondolták. A beérkező migránsokkal olyan mennyiségű terrorista érkezik Európába, amire a kontinens nincs felkészülve – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

A szakértő szerint ennek érdekében változtatni kell a jelenlegi biztonságpolitikán, különben folytatódnak a merényletek. Nógrádi úgy véli, hogy ha Európa így folytatja, akkor esély sincs arra, hogy a terrorizmussal szemben aktívan, tehát azt megelőzve lépjen fel. Európának át kell értékelnie a biztonsági helyzetét – és nem csak papíron – vagy a párizsi és a brüsszeli merényletekhez hasonlók történnek a jövőben is – tette hozzá Nógrádi György.

Nógrádi György az M1 csatornán elmondta, hogy sorra jönnek elő a hasonló esetek, ami Franciaország esetében annyit jelent, hogy sokkal több a dzsihadista, mint gondolták; a hatóságok pedig képtelenek őket ellenőrizni.

A migránsáradattal beérkező terroristákra Európa nincs felkészülve. Nógrádi szerint jól látható, hogy az Európa-bajnokságnak otthont adó francia stadionokban sincs rend, majd jön a Tour de France bicikliverseny, amelynek több száz kilométeres szakaszát lehetetlen ellenőrizni.

Franciaország defenzívában van, a francia elnök, Francois Hollande kijelentése, hogy a terrorizmust nem lehet felszámolni, együtt kell élni vele, egyszerűen elfogadhatatlan – tette hozzá a szakértő.

(Hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére