Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum kérésére Magyarországra jön Soros embere

888.hu

2018.04.06. 21:57

A Momentumnak sikerült ledobnia a kampánybombát!

A párt a közleményében azt írta, hogy az ő meghívásukra érkezik szombat este Magyarországra a volt belga miniszterelnök, Guy Verhofstadt, akivel a Momentum Városháza Parkban található kampányközpontjában Benedek Márton beszélget majd.

A két volt miniszterelnök (Kaczynski pénteken járt Magyarországon – szerk.) választások előtti látogatása jól jelképezi, hogy ki hol képzeli el Magyarországot: a Momentum az EU oszlopos tagjaként, Orbán Viktor pedig egy különutas politikát folytató blokk zászlóshajójaként"

– írja a párt.

A Momentum Verhofstadt iránti rajongása korábbra nyúlik vissza, ugyanis decemberben Brüsszelben haknizott vele a párt.

Az akkor készült videó tanúsága szerint Fekete-Győrék jól érezték magukat a belga fogtündér társaságában.

Verhofstadt Soros közeli szövetségese

A Soros György alapította Open Society égisze alatt működő European Policy Institute összeállította azoknak a 2014 és 2019 között tevékenykedő politikusoknak a névsorát, akik "megbízható szövetségeseknek" számítanak az Európai Parlamentben.

A névsor több száz nevet tartalmaz, ráadásul minden névhez egy-egy rövid leírás is tartozik, amely az alapvető elérhetőségeiket tartalmazza. Ez feltehetően annak érdekében lett rendszerezve, hogy ha "mozgósítani" kell, minél hamarabb összeérjenek egymással a hálózatba kapcsolt politikusok.

A külföldi képviselők között Soros szövetségeseként van megnevezve például a volt belga miniszterelnök, Guy Verhofstadt, aki jelenleg az EP liberálisok frakciójának elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére