Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak röhögni lehet az előválasztásnak csúfolt Bagi–Nacsa-show-n

Horváth K. József

2021.09.20. 14:35

Ma már a vak is látja, hogy műfajt tévesztett a baloldal, amikor legfrissebb vállalkozását nem a Bagi–Nacsa-show-ba ajánlotta témaként, hanem előválasztási szavazásnak nevezte el. Szavazni ugyanis egyáltalán nem, röhögni viszont annál nagyobbakat lehet rajta.

 

A szombati kudarcos indulásról már beszámoltunk, jóhiszeműen nem gondolva arra, hogy a poénok sora hétfőn reggel tovább folytatódik. Pedig folytatódott, erősítve az örök igazságot, hogy ha valami ballal kezdődik, az ritkán jelent jót. Nemegyszer látjuk: a baloldal és a balfácánság rendre jegyben jár.

Imádni való volt, amikor Kunhalmi Ágnes ma reggel negyed nyolc körül azért ült be az ATV stúdiójába, hogy bejelentse, minden rendben van, nyolckor indulhat a szavazás, nincs itt semmi látnivaló. De hogy tele volt a pelus, azt mutatta feszült ábrázata, illetve folyton a telefonjára meredő tekintete. Úgy is kezdte monológját, hogy „Igen, nézem a telefonomat, és ebben a percben nem kaptam ellenkező információt, tehát pár perccel ezelőtt hivatalosan elindult a rendszer.” Csakhogy Kunhalmi inkább a neki szervilis tájékoztatást adó övéinek az információira támaszkodott, miközben a Blikk már arról számolt be, hogy „aZMég mindig nem érhető el a szavazás funkció az előválasztás weboldalán” (sic!). A lapra hivatkozva a Magyar Nemzet azt írta, hogy ezúttal maga az előválasztást reklámozó oldal nem halt le, azonban az online szavazat leadásánál a négylépcsős folyamat első fokán nem lehet továbblépni. A frissített információból aztán kiderült, hogy a cikk megjelenése után néhány órával az előválasztási honlapon a második lépést már engedélyezi a rendszer, az időpontfoglalást a videós azonosításra. Szavazni azonban még mindig nem lehet.

Tudjuk, tegnap dél körül Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke még azt mondta, nem hackertámadás volt, hanem a rendszer szabotázsnak érzékelte a reggeli hibát, és leállt. Estére azonban már ő is megvilágosodott, hogy nem azt kell mondani, hogy hackertámadás volt, hanem azt, hogy valamiféle háttértevékenység történt. Pulai András, a szocikhoz bekötött „függetlenobjektív” politológus egyenesen a Fideszt gyanította a háttérben. Feltételezését az ATV Civil a pályán című műsorának több más vendége is szíves örömest megerősítette.

Jellemző módon ma reggel még Kunhalmi Ágnes sem merte vállalni, hogy a külföldről érkezett jeleket kik indítják. Kár, hogy nem kérdezte meg az informatikában is járatos Pulait, aki már tegnap elmondta, hogy a Kínából és Amerikából érkezett jeleket akár a szomszéd szobából is lehet indítani.

Látható tehát, hogy a baloldal nagy technikai amatörizmussal kezeli az ügyet, s képtelen őszintén bevallani, hogy a hibát saját felkészületlenségükben érdemes keresni. Sokkal könnyebb a kormányra mutogatni, és azt mondani, hogy Orbán Viktor hackelte meg az előválasztás informatikai rendszerét – hiszen az újabb gyűlöletbeszéd még politikai hasznot is hozhat –, mint beismerni felkészületlenségüket.

Ám ahogy az lenni szokott, a balfácánsággal jegyben járó baloldalnál a valóság megint felülírta a hazudozásra épített magyarázkodást. A Szárnyas Fejvadász című Facebook-portálon a Momentum a következő tartalmú hirdetést jelentette meg: „SOS embereket keresünk online előválasztás lebonyolításához. (...) Az az ideális, ha van saját kamerás laptopod vagy androidos tableted, illetve még egy androidos telefonod, de ezeket meg tudjuk oldani, ha nincs. Óradíj: n. 2000 Ft/óra.”

Ennyit a baloldal felkészültségéről és a Fidesz támadásáról.

Ugye, hogy tiszta Bagi–Nacsa-show?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére