Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért menj el ma szavazni!

Szűcs Gábor

2022.04.03. 11:10

Minden magyar közvélemény-kutatás szerint megnyerte a választást a Fidesz-KDNP, sőt még a nemzetközi mérések is ezt támasztják alá.
DE! Ez a választás szempontjából semmit sem jelent, hiszen tudjuk: „nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni”.
Ha nem így lenne, 2002 és 2010 között is nemzeti, polgári kormánya lett volna az országnak.
Azonban nem voltunk ott elegen, ennek pedig recesszió, adóemelések, államcsőd és szemkilövetés lett a vége.

Több mint egy hónapja zajlik fegyveres konfliktus a szomszédban. A magyar kormány konzekvensen ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, miszerint nekünk ebből a háborúból ki kell maradnunk, és mindent megtesz – ami a diplomáciai keretei között lehetséges – azért, hogy az orosz-ukrán háború véget érjen. Ezzel szemben a baloldal mit csinál? Uszít és hergel. Lényegében már a teljes internacionalista konglomerátum hitet tett Ukrajna fegyverekkel és/vagy katonákkal történő támogatása mellett. Persze, csak a baloldalnak juthat eszébe egy olyan csodás ötlet, hogy tízmilliós országként avatkozzunk bele egy 40 és egy 140 millió ország háborújába. Ezt nevezi a terminológia „felelőtlen ellenzéknek”. A kapitány ebben is élen jár és vezeti a „bajnok” csapatot. Ő az, aki kivétel nélkül mindent követ, amit a nemzetközi hálózat megparancsol. Márki-Zay Péter az ATV azon kérdésére, hogy adna-e fegyvereket Ukrajnának, azt válaszolta, hogy „a NATO közös döntéseit kell végrehajtsa Magyarország is. Tehát, hogyha a NATO úgy dönt, hogy akár fegyverekkel is támogatja Ukrajnát, akkor természetesen ezt mi is támogatni fogjuk.” A baloldali kormányfőjelölt egy március 4-i utcafórumán Orbán Viktort kritizálta, amiért nem küld fegyvereket a szomszédos országba. „Nem engedi a fegyverszállításokat áthaladni magyar területen. Orbán Viktor azt hazudja, hogy ezzel veszélynek tenné ki Magyarországot...” – fogalmazta meg gondolatait a hat- vagy hétgyermekes (ő sem tudja) bölcs vezér. Egy háború emberéleteket követel és súlyos gazdasági következményekkel jár, ráadásul ha Oroszország elzárná a gázcsapokat, kénytelen lennénk a Fekete-Győr-féle atomerőműveket fűtésre használni.
Ne akarjuk ezt a hazánknak és a magyaroknak! Aki még nem tette, menjen el és szavazzon ma 19 óráig!

És mire szavazzon a kedves választó? A békére, az erősödő gazdaságra, a stabil kormányzásra és a normalitásra. Utóbbinak a része a referendum is. A gyermekvédelmi népszavazáson ugyanis arról szavazunk (optimális esetben a négy kérdésre négy „nemmel”), hogy szeretnénk-e megvédeni a jövő generációját a Nyugatról érkező agresszív LMBTQ-propagandától, illetve biztosítani gyermekeink számára az egészséges testi, lelki és szellemi fejlődés lehetőségét, ezzel megteremtve annak az esélyét, hogy majd az unokáink is egy normális Magyarországra szülessenek.

A baloldal számtalan dolgot szabadítana ránk az LMBTQ-propaganda és a nemváltás népszerűsítése, illetve az orosz tankok mellett. Ilyenek például a Gyurcsány-korszakban már alaposan megtapasztalt adóemelések és megszorítások. A racionalitást és az igazságos adóztatást félretéve, az ellenzék visszatérne a 2010 előtti, a középosztályt sarcoló adópolitikához, amikor az átlagjövedelem felett keresők szja-terhei elérték a 40 százalékot. Jelenleg csak az LMP és a Momentum „merik” felvállalni, hogy mennyire emelnék az személyi jövedelemadó felső kulcsát, amely adót – természetesen – a jelenlegi, igazságos, egykulcsos helyett többkulcsossá tennének. Ez náluk 25 százalék, a többieknél „meglepetés”. Az ellenzék a társasági adót sem hagyná érintetlenül, és 9-ről 12 százalékra emelnék azt, ezzel letörve az emberek vállalkozási kedvét, valamint visszavetve a külföldi cégek befektetési hajlandóságát. Ez ám a gazdaságélénkítő program, amolyan igazi, baloldali módra.

Ha nem szeretnénk segélyen alapuló, kevert társadalmat, ahol az „őslakosok” a migráns hordáktól rettegnek, ahol munkaerő helyett munkahiány van, ha nem vágyunk nemváltoztató gyermekekre és transgender sárkányokra, ha nem szeretnék antidemokratikus módon, feles többséggel alkotmányozó és ezzel végső soron polgárháborút kirobbantó politikai vezetést az országnak, akkor ma adjuk le voksunkat a nemzeti oldalra és húzzunk be négy X-et a „nem” válaszokhoz a népszavazási íven!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére