Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Recept az MSZP teljes megújulásához

Horváth József György

2016.08.08. 20:28

A júliusi pártkongresszuson ismét jó alaposan megújult emeszpé számára van néhány remek javaslatunk.
VÉLEMÉNY

A júliusi pártkongresszuson ismét jó alaposan megújult emeszpé számára van néhány remek javaslatunk. Ha ezeket megfogadják, tuti elvesztik azt a néhány megmaradt szavazójukat is, akik Molnár Gyula és Hunvald György visszatérése után sem ábrándultak még ki teljesen a szocikból.

  1. A nokiás doboznak új funkciót adó Hagyó Miklós legyen a párt főpolgármester-jelöltje. Az első fokon két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Hagyó talán még Coppola keresztapáját is lepipálva, parizeres mancsokkal igazgatta Budapest és a BKV mindennapjait.
  2. A szocik számára a 250 milliós dugipénzzel legrosszabbkor lebukó Simon Gábort javasoljuk a párt pénztárnokának. A múltból adódó hibákból minden bizonnyal okult az MSZP egykori elnökhelyettese, és a jövőben sokkal ügyesebb lesz a kétes eredetű pénzek elrejtésében. Tarcsiban marad neki a külügy, erős közép-afrikai szálakkal, már ami az útleveleket illeti.
  3. Zuschlag János felügyelje az ifjúságpolitikát. Hogy miért éppen ő jutott eszünkbe, talán nem kell részletekbe menően magyarázni. Ha valaki mégsem emlékezne: Zuschlag vezényletével sípoltak el különböző kamuszervezek több tízmillió forintot, majd börtönévei után kamupárt-alapítóként repült rá a költségvetési forrásokra. “Cusira” amúgy fel sem figyeltek volna a ballibsik anno, ha nincs az otromba vicce a Terror Háza előtt.
  4. Boldvai László kis híján már vissza is került a párt prominensei közé, pechjére épp pártpénztárnoki kinevezése előtt bukott le offshore-ügyeivel, miután a felesége egy svájci luxusbanknál vezetett számlái nyilvánosságra kerültek. 2018-ban azonban még kiváló pénzügyminiszter-jelölt lehetne belőle. Ha költségvetési hiányt is tud úgy eltüntetni, mint a cégeit, vele csak nyerhet a párt.
  5. Nyakó Istvánt családügyi miniszternek javasoljuk. Jól tudjuk, hogy a volt szoci képviselő számára nagyon fontos a család: 2002 és 2006 között feleségével (az akkoriban szintén országgyűlési képviselő Nagy Nórával) összesen 36 millió forint utazási - és szállásköltség térítést vettek fel.
  6. Akinek viszont semmiképp ne szánjanak semmilyen szerepet, az a választmányi elnöki székből kipöckölt Botka László. A jelek szerint a ballibsi értelmiségi tábor egyként hördült fel Botka leváltása miatt, ezért ismételt helyzetbe hozása nagy butaság lenne. Jól elvan ő Szegeden, már ha nem bukik bele a parkolóbérletes botrányba.
  7. A választások előtt feltétlen szükség lesz egy rendkívüli kongresszusra, ahol (jó szokás szerint) rúgjanak bele az aktuális elnökbe, Molnár Gyulába és hozzák vissza Mesterházy Attist. Ha hinni lehet a balos médiának, a pártját többszörösen is óriási bukóba vezető Mesterházy még mindig képes rá, hogy a háttérből irányítsa az eseményeket. Bravó!
  8. Végezetül - és talán ez a legfontosabb - nem kérdés, hogy ki legyen az így teljesen megújult MSZP miniszterelnök-jelöltje: Gyurcsány Ferenc. :) Előbb-utóbb úgy is összeér megint a szar, meg a víz. A Ferit meg úgy néz ki, nem sikerül megugraniuk. Se így, se úgy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére