Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vérlázító! Ezeket mondták a baloldal politikusai a háború kapcsán

Szűcs Gábor

2022.02.27. 18:45

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy országnak olyan ellenzéke van, mint a magyar baloldal, és nincs is annál jobb, mint amikor ezt a saját idézeteikkel lehet bizonyítani. Egyesek háborúba sodornák hazánkat, mások az energiafüggetlenségünket tennék tönkre. Ők ilyenek, a nemzeti oldallal ellentétben nemzetellenesek, a polgári építkezéssel szemben rombolnak.

 

Hosszas hatalmi harcok után, pénteken megismerhette a publikum a baloldal közös listáját, amit méltó elnevezéssel Gyurcsány-listának hívhatunk, ugyanis a Gyurcsány-házaspár az első nyolc között szerepel rajta. Az alábbiakban bemutatjuk a „legfontosabb” ellenzéki politikusok toplistás megszólalásait és cselekedeteit az orosz-ukrán háború kapcsán.

 

Márki-Zay „Kapitány” Péter áll a lista első helyén, a helyzet magaslatán azonban már kevésbé, ugyanis katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Micsoda ötlet, szálljunk szembe – teljesen értelmetlenül és esélytelenül – Oroszországgal! Hogy mivel fogunk fűteni, és hogyan számolnak el a nép felé az elesett honfitársaink miatt, másodlagos, hiszen a kommunisták és a fasiszták, akiket ők képviselnek, sosem foglalkoztak behatóan lelkiismereti kérdésekkel.

 

Az ezüstérmes Dobrev Klára pénteken ezt írta ki a Facebook-oldalára:

Miközben az EU minden vezetője félreérthetetlen szavakkal üzent Moszkvának, hogy a szabad világ nem hagyja büntetlenül ezt a háborús rémtettet, Orbán a háttérben továbbra is mindent elkövet a szankciók enyhítése érdekében.”

 

Gyurcsány felesége, hűen az urához, hazudik – reggel, éjjel meg este! A magyar kormány semmilyen szankciót nem vétózott meg és nem enyhített Oroszországgal szemben a háború alatt. Az ÁVH-s Apró Antal unokájának politikai teljesítménye kimerül abban, hogy hergeli a magyarokat és próbálja rombolni a kormányba vetett bizalmat.

 

A listán Karácsony Gergely a harmadik, aki egyszerűen csak kitette az ukrán zászlót a Városházára. Ettől nyilván rögtön hazamennek az oroszok, véget ér a háború. Még szerencse, hogy a maximálisan alkalmatlan főpolgármester helyett Orbán Viktor és Szijjártó Péter próbálják minél jobb helyzetbe hozni hazánkat ilyen nehéz időszakban is.

Jakab Péter, az Országgyűlés bohóca és Gyurcsány negyedik listás embere visszataszítóan nyilatkozott az Ukrajnából érkező menekültekkel kapcsolatban:

Az Orbán-kormány pedig azon túl, hogy átengedi őket, semmilyen érdemi segítséget nem ad.«, illetve »A kormány meg ezúttal is megbukott.« A valóság ezzel szemben az, hogy Orbán Viktor szombaton kiemelte, hogy »akik ide érkeznek, és sokan jönnek, sokan jönnek gyerekekkel, mind tisztességes ellátást kapnak«”.

 

Ami meg fog bukni, az nem a kormány, hanem a nemzetellenes baloldal április 3-án, amihez immáron a Ballikká avanzsált Jobbik is csatlakozott.

 

Fekete-Győr András, aki a lista „előkelő” ötödik helyén szerepel, Márki-Zay Péternél egy fokkal kevésbé agyament ötlettel állt elő: a hadügyi szakértő, az elektromos rollerek kriptonitja, a jobboldali újságírók réme szerint „csupán” fegyvereket kellene küldenünk az ukránoknak. Sok józanságot, bölcsességet és elmés gondolatot nem várhattunk az atomerőmű-kollektor feltalálójától, annyit viszont talán kérhetünk tőle, hogy ha már nem tud semmi okosat mondani, maradjon csendben!

 

Az MSZP-s Tóth Bertalan állapota megegyezhet a pártjáéval, ugyanis az alábbi mondatot sikerült leírnia:

Mindaz, ami most történik Ukrajnában, az Orbán Viktor külpolitikájának teljes csődjét jelenti.”

 

Hogy Orbán Viktornak mi köze van mindehhez, nem tudjuk, viszont az aggodalom a baloldalon, illetve a baj a képviselő fejében nagyobb lehet, mint gondoltuk.

 

Végül, a lista névadója, a nemzet szemkilövetője ismét a magyarok ellen munkálkodik. Gyurcsány azt írta a Facebookon, hogy a magyar kormány

tegye meg, amit megtehet. Például függessze fel a paksi beruházást, valamint szputnyik vakcina magyarországi gyártásáról szóló tárgyalásokat.”

 

A szomszédban háború dúl, ezért mi tegyük konckára az energiaellátásunkat, illetve ne oltassuk be az embereket minden rendelkezésre álló, biztonságos vakcinával. Micsoda gondolatok...! A bejegyzés csütörtök reggel 6 óra 7 perckor született, ki tudja, mi (és mennyi) folyt akkor az Apró-villában...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére