Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csütörtökön lekapcsolták Tasnádi Pétert

888.hu, Magyar Nemzet

2021.05.28. 19:00

Csoportosan elkövetett önbíráskodással gyanúsították meg a csütörtökön elfogott Tasnádi Pétert és két társát. Egy válófélben lévő jászsági férj kérte a „segítségüket”, hogy feleségével bérleti díjat fizettessenek a férj tulajdonában lévő egyik helyiségért. Az őrizetbe vett vállalkozót vélhetően a hétvégén viszik a nyomozási bíró elé, ahol letartóztatásáról dönthetnek – írja a Magyar Nemzet pénteki cikkében.

 

A hírportál emlékeztet: a Terrorelhárítási Központ egyik felszámolóegysége csütörtökön Budapesten fogta el Tasnádi Pétert, akit azután Szolnokra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra vittek, ahol gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették. A hétvégén várhatóan vizsgálóbíró elé viszik, aki dönthet a letartóztatásáról.

A megyei főkapitányságtól Tasnádiról érdeklődve csütörtökön még csak annyit tudott meg a Magyar Nemzet, hogy

a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket fogtak el Budapesten, továbbá ezzel párhuzamosan több helyszínen végeznek nyomozási cselekményeket.”

Pénteken reggel már bővebb tájékoztatást kaptak az ügyről.

Eszerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján

csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy jászsági településen élő házaspár között a 2021. januári válásukat követően vagyonjogi vita alakult ki. A nézeteltérést a volt férj úgy kívánta rendezni, hogy felvette a kapcsolatot egy budapesti személlyel, aki több társával és a volt házastárssal együtt a sértett lakcímére ment. Ezt követően rábírták a sértettet arra, hogy a volt férj kizárólagos használatában lévő egyik helyiségéért cserébe havonta készpénzt fizessen – írják.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy Tasnádinak a gyanúsítás szerint milyen szerepe volt az ügyben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére