Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre gyakrabban érik szexuális zaklatások a fiatal lányokat Finnországban

888.hu

2022.11.25. 12:20

A Tamperei Egyetem tanulmánya szerint a támadások egyre súlyosabbak.

 

A finn egyetemi tanulmányból az derül ki, hogy összesen 6825 fiatal lányt kérdeztek meg.

Nyolc százalékuk vallotta be, hogy volt már életében szexuális erőszak áldozata.

Ez a szám 2013-ban még öt százalék volt.

 

A finn rendőrség 2022 januárja és márciusa között összesen 760 gyermekbántalmazási esetet regisztrált, ami 73 százalékos növekedést jelent a 2021-es év azonos időszakához képest.

számolt be az Yle finn műsorszolgáltató.

A tamperei egyetem tanulmánya azt is megállapította, hogy egyre nő az olyan szexuális támadók száma is, akiket az áldozat előzetesen nem ismert: a szexuális támadásról beszámoló lányok fele azt állította, hogy a támadó ismeretlen volt számára.

2018-ban a finn rendőrségi egyetemi főiskola statisztikái kimutatták, hogy a Finnország nagyvárosi területein elkövetett szexuális bűncselekmények gyanúsítottjainak 37 százaléka nem finn állampolgár volt, annak ellenére, hogy a bevándorlók az ország teljes lakosságának mindösszesen tíz százalékát teszik ki.

Tuija Hietaniemi, a Központi Bűnügyi Rendőrség különleges nyomozója akkoriban megjegyezte, hogy a gyanúsítottak közül sokan irakiak voltak, mondván:

 

Számomra ennek több oka is van. Az irakiak között sok a fiatal férfi, és általában a fiatal férfiak követik el a legtöbb bűncselekményt. Ugyanez igaz a finnekre is.”

 

Alig egy évvel később egy afganisztáni bevándorlót fogtak el a rendőrök, akit azzal vádoltak, hogy hat áldozat ellen is elkövetett szexuális támadásokat Tamperében és Ylöjärviben, és a jelentések szerint az egyik áldozat egy kiskorú lány volt.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére