Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Striciket dug hűvösre a rendőrség

888.hu

2020.02.19. 08:24

A prostituáltakat futtató banda tagjai egyszerűen megverték a lányokat, ha a kuncsaftok panaszkodtak rájuk. Állandó felügyelet alatt tartották őket, a pénzüket pedig elvették.

Nemzetközi futtatókat fogott a rendőrség. H. Imre és társai 2016 óta közvetítettek ki Németországba és Svájcba nőket, akiknek tisztességes munkát ígértek. A valóságban azonban egymás között adták-vették a lányokat, majd berlini és nürnbergi bordélyházakban prostituáltként dolgoztatták őket.

Nem volt fenékig tejfel a lányok élete.

A nyomozás során felderített részletek szerint a banda egy tagja 24 órában felügyelte a prostituáltakat, és a bevételük egy részét vagy akár teljes egészét elvette tőlük.

A bántalmazásoknak is megvolt a maga kíméletlen rendje. Ha a kuncsaftoktól panasz érkezett egy prostituáltra, akkor a szervezet vezetője brutálisan megverte őt. Ha pedig a bordélyház internetes oldalára negatív komment érkezett a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor az összes lányt bántalmazta.

A bűnözői csoportban mindenkinek megvolt a maga feladata. Volt, aki az utaztatásért felelt, míg más a lányok felügyeletét látta el. A prostituáltaktól elvett bevételből a banda tagjai saját életvitelüket fedezték.

A rendőrök – a banda felszámolására – 2020. február 17-én hajnalra összehangolt bűnügyi akciót szerveztek Nagykanizsára. Elfogták a bűnszervezet vezetőjét, az 50 éves H. Imrét, valamint a csoport másik két tagját, a 33 éves A. Józsefet és a 28 éves O. Líviát, majd kutatásokat tartottak otthonaikban. A házkutatás során mobiltelefonokat, informatikai eszközöket és feljegyzéseket foglaltak le. Zár alá vettek továbbá három ingatlant, és a bűncselekményből származó jövedelem elvonásaként nagy mennyiségű készpénzt, ékszereket, valamint egy nagy értékű autót foglaltak le.

Hármukat gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és indítványozták letartóztatásukat, olvashatóak a részletek a rendőrség honlapján. A banda negyedik tagja szökésben van, őt még keresik a rendőrök.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére