Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Zelenka Dóra

2019.06.21. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Igazi napsütéses, forró nyári napon vagyunk túl. Lássuk, mik történtek ma!

Weberék elbuktak, ez pedig csak jó hír a magyaroknak. Orbán Viktor a ma kezdődött EU-csúcsról beszélve hangsúlyozta: sem Timmermans, sem pedig Weber nem adta meg a megfelelő tiszteletet Magyarországnak és a közép-európai országoknak, ezért távozásuk jó hír Magyarország számára. A kormányfő a V4-ek klímacéljairól is beszélt. Elmondta: 2030-ig ezeket meg tudjuk valósítani, erre vannak terveink, és ezt meg tudjuk úgy tenni – „pénzünk is van hozzá” –, hogy a klímacélok elérése ne eredményezze a lakások rezsiköltségének növelését.

Idehaza (ismét) kibújt a komcsi szög a Momentum zsákjából. A párt lázasan kampányol az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztáson. Mint az ma kiderült, a Momentum politikai alapon kobozná el egyes állampolgárok vagyonát, csakúgy, mint azt tették a kommunizmusban azokkal, akik „osztályidegenként” vagy „ideológiai elhajlókként” voltak fémjelezve. Ezúttal kicsit túltolták a Rákosi-nosztalgiát.

Eközben Brüsszelben nem kis felháborodást váltottak ki az urizáló EP-képviselők. A Brexit Párt európai parlamenti képviselője vette videóra az Európai Parlament parkolójában álló alsó hangon több tízmilliós luxusautókat. Az ügy kapcsán felvetült a kérdés, hogy ezek vajon mennyivel dobják meg az EP-képviselők költségeit?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére