Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar idõk

Magyar Nemzet néven folytatja tovább a Magyar Idõk

Közleményt tett közzé a honlapján a Magyar Idõk. Ebbõl kiderül, hogy a lap február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni.

Soros rákapcsolt: ismét brüsszeli vezetõkkel tárgyalt

Közeleg az EP-választás. A milliárdos rákapcsolt.

A Soros-hálózat dróton rángatja az Európai Bizottságot

A Fidesz kommentálta a Magyar Idõk szombati cikkét.

Brüsszel megint a pénzzel zsarolna

Az Európai Parlament jövõ szerdán tárgyalja az uniós támogatásoknak a jogállamiság helyzetéhez kötött kifizetésérõl, illetve azok felfüggesztésérõl szóló elõterjesztést. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint a javaslatban kódolva van az önkényes forrásmegvonás, a költségvetési terror bevezetésével a bevándorlást pártoló régi tagállamok a brüsszeli migrációs politikával szembehelyezkedõ új nemzetállamokat büntetnék.

Jövõre emelhetnek vádat Gyurcsány ügyvéd barátja ellen

Átcsúszhat jövõre a Czeglédy Csaba és huszonegy társa elleni vádemelés, mivel a védõknek még nem járt le az észrevételezési joguk gyakorlását biztosító idõkeret - írja a Magyar Idõk csütörtöki számában.

Második üteméhez érkezett a Testnevelési Egyetem felújítása

Európa legrégebben alapított testkulturális felsõoktatási intézménye, a Testnevelési Egyetem négy ütemben újul meg. A beruházás a második üteméhez érkezett, a szóban forgó projekt rendelkezik minden szakhatósági engedéllyel, a vonatkozó környezetvédelmi hatástanulmány pedig kimutatta, hogy az építkezésnek nincs környezetre káros hatása.

Kövér: A nemzet védelme a történelem értelme

Interjút adott az Országgyûlés elnöke a Magyar Idõknek. Kövér László házelnök beszélt a 2019-es EP-választásról, mely véleménye szerint új szakasz kezdetét jelentheti majd, ám a küzdelem májusban nem ér majd véget, mivel totális gyõzelmet nem fog hozni a valódi európai értékekben hívõknek.

Budapest az egyik legbiztonságosabb fõváros az EU-ban

Terdik Tamás, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság nemrég kinevezett vezetõje többek között a hajléktalanhelyzetrõl, a budapesti éjszakáról és a droghelyzetrõl nyilatkozott a Magyar Idõknek.

Kásler: nagyon rövid idõn belül újabb döntés születik az otthonápolási díj emelésérõl

Interjút adott Kásler Miklós emberi erõforrásokért felelõs miniszter a Magyar Idõknek. A beszélgetésben szóba került az elbocsátott kardiológus, az egészségügy, az oktatás, a Petõfi Irodalmi Múzeum és az otthonápolás is.

Vissza az oldal tetejére