Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: õrület

Egy Nobel-díjas tudós szerint a „transzneműek” kihagyták a biológiaórákat

Egy Nobel-díjas tudós szerint a „transzneműek” kihagyták a biológiaórákat

A transzneműség hívei, akik azt állítják, hogy kettőnél több nem létezik, kihagyhatták a biológiaórákat – vélekedett Christiane Nüsslein-Volhard Nobel-díjas tudós.

Németország elesett?

Ötödik sebességbe kapcsolt a gender-őrület Németországban.

Progresszív őrület Hollywoodban

Progresszív őrület Hollywoodban

Egyre szembetűnőbbé válik, hogy az újmarxisták a kultúra alapjává az identitásideológiát tették, amelyben az „elnyomottak” (a különböző etnikai és vallási kisebbségek, a nők, az LMBTQ-kisebbség tagjai) felemelésére van szükség az elnyomó fehér, patriarchális, heteroszexuális, „cisz” rendszerrel szemben. Ezen forradalmi hevület szele a társadalomtudományi értelmiségi körökön kívül a film- és sorozatgyártásban tombol leginkább, ahol a BBC-től kezdve a Netflixen át egészen Hollywoodig a progresszív ideológia által vezérelt egalitárius törekvések nem az alkalmasság, hanem a sokszínűségi kvóták alapján kelnek életre.

Őrület: szándékosan hajtott víztározóba a buszsofőr, 21 halott

Őrület: szándékosan hajtott víztározóba a buszsofőr, 21 halott

Az őt ért sérelmek miatt szándékosan hajtott bele egy tóba a buszsofőr múlt kedden a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban, tettével 21 ember halálát okozva – állapították meg a szerencsétlenség körülményeit vizsgáló kínai hatóságok.

Csak a BLM meg ne tudja! Feleannyit ér a fekete baba, mint a fehér

Csak a BLM meg ne tudja! Feleannyit ér a fekete baba, mint a fehér

Alighanem nálunk is fellángol majd az antirasszista erőszakhullám, ha kiderül: az egyik hipermarketben feleannyit ér egy fekete baba, mint egy fehér. Hogy ez hülyeség?! Miért? Az „Elfújta a szelet” letiltani, a fehérítő szót mellőzni, vagy ősi bűnökért egymás lábát csókolgatni nem az?

Teljesen elszabadult a genderpokol

A transzgenderõrület nem ér véget, sõt.

Szintet lépett a genderõrület: a lányokat többé nem szerencsés "lányoknak" hívni

Egyre súlyosabb a brit genderõrület: felszólították a tanárokat, hogy a gyerekeket mostantól nem lehet lányoknak szólítani, mert az emlékezteti õket a nemükre.

Hetente ötven fiúból akarnak lányt csinálni

A megdöbbentõ adatok szerint Nagy-Britanniában hetente ötven gyereket visznek el a szülei speciális klinikákra, ahol megtörténhet a nemátalakítás.

Juncker belehülyült a nagy "szolidaritásba"

Juncker az emberektõl félti a demokráciát- mondta Szijjártó Péter, reagálva Jean-Claude Juncker Kurier-nek adott nyilatkozatára.

A német Zöldek teljesen megõrültek

Németországban bojkottot hirdetett a nemzeti zászló használatára a labdarúgó Európa-bajnokság idejére az ellenzéki Zöldek egyik tartományi ifjúsági szervezete, a kezdeményezés felháborodást váltott ki.

Vissza az oldal tetejére